![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Mody / Admins It `s Crazyhorse AKA Carl Jsem jen putování je to ok, že můj starý účet zpět na CJ jako i don `t rád tento účet, protože jsem je` t pamatují můj starý účet a heslo i komutovaným ISP a může tak `t požádat o nové heslo, jako moje stará ISP mají zrušili mou e-mailovou adresu účtu pro daný účet zde. Mohu ověřit můj starý e-mail je-li třeba, nebo něco jiného, nebo si můžete převést mé příspěvky a mé jméno nad Na zdraví Carl ...::: :::... PS Nemohl `t nastoupit s odesíláním zpráv přes Yahoo as i don` t použití yahoo.And zdálo hodně kerfuthal že way.NOTE: Já jsem na msn nyní, když tě chci poslat mi e-mail nebo pm i `ll obdržet start je pryč. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jasně, stačí použít kontaktní formulář a dodávky tolik informací o účtu, jak můžete. Email, DOB, ISP, IP atd.
| |||
| |||
| Pokud budete nadále využívat nový účet budu předpokládat, že jste se nyní šťastná s ním. Jak jste povoleno pouze jedno přihlášení uvidíme zákaz starý. |
|
| |||
| |||
| Je to jméno důstojníka můžete / I změnit? |
|
| |||
| |||
| Musíte ukázat, že je Váš účet, pošlete mi zprávu přes kontaktujte nás, jak jsem požadoval. http://www.computer-juice.com/forums/sendmessage.php |
|
| |||
| |||
| Udělal jsem to poslal hybridní stáří lety, když jste poprvé požádala. |
|
| |||
| |||
| Nic se mi konec, prostě zkoušejí formu a je to v pořádku. |