![]() |
|
| |||
| |||
| Hey Mods / Admins It `s Crazyhorse AKA Carl Am μόνο περιπλάνηση είναι ok να μου παλιό λογαριασμό πίσω στις CJ όπως i don `t όπως αυτό υπόψη, γιατί μπορεί να` t θυμάστε παλιό μου λογαριασμό και κωδικό πρόσβασης i switched ISPs και, επομένως, μπορεί να `t αίτημα ένα νέο κωδικό πρόσβασης, όπως παλιό μου ISP Ακυρώσαμε διεύθυνση email λογαριασμό μου για αυτόν το λογαριασμό για εδώ. Μπορώ να επαληθεύσει παλιό μου email αν χρειαστεί ή οτιδήποτε άλλο, ή μπορεί να σας μεταφέρει θέσεις μου και το όνομά μου πάνω Εις υγεία ...::: Carl :::... PS `t μπορούσα να προχωρήσουμε με την αποστολή μηνυμάτων μέσω Yahoo όπως i don` t χρήση yahoo.And φαινόταν πολύ kerfuthal ότι way.NOTE: Είμαι msn για σένα τώρα, αν θέλετε να μου στείλει ένα email ή pm i `ll λάβετε θα ξεκινήσει αμέσως. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σίγουρα, απλά χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας μας και την προσφορά τόσο πληροφορίες για το λογαριασμό που μπορείτε. Email, DOB, ISP, IP, κλπ.
| |||
| |||
| Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το νέο λογαριασμό Θα αναλάβει τώρα είστε ευχαριστημένοι με αυτό. Όπως θα επιτρέπεται μόνο μία σύνδεση Θα απαγορευτεί η παλαιά. |
|
| |||
| |||
| Ειναι το όνομα μπορείτε να mate / Η αλλαγή αυτή; |
|
| |||
| |||
| Θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι ο λογαριασμός σας, στείλτε μου μήνυμα μέσω της επαφής μας, όπως είχα ζητήσει. http://www.computer-juice.com/forums/sendmessage.php |
|
| |||
| |||
| Το έκανα υβριδικά έστειλε εδώ και πολύ καιρό την πρώτη φορά που ζητείται. |
|
| |||
| |||
| Τίποτα δεν μου ήρθε μέσω τέλος, δοκιμάζεται μόνο η μορφή και το πρόστιμο που της εργασίας. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Επιστροφή μέχρι την πίσω μέχρι να σας; | alex | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 2 Νοεμβρίου, 2009 08:55 |
| Wow Λογαριασμός 4 Sale | Spencer2004 | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 3 | 18 Μαρ 2009 13:07 |
| Τι PayPal λογαριασμό για να Λάβετε | robina80 | Off Topic Συζήτηση | 4 | 10 Φεβ 2009 09:02 |
| Πώς μπορώ να delet λογαριασμό μου;;;; | paudashlake | Κοινότητας Νέα & Chat | 1 | 15 Φεβ 2008 18:51 |
| Η διαγραφή του λογαριασμού μου | fondamento | Κοινότητας Νέα & Chat | 3 | 19 Νοε 2007 10:20 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |