μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Κοινότητας Νέα & Chat

Register

Μπορώ να λάβω υπόψη μου παλιά πίσω;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18ης Μαΐου 2009, 11:26
Μέλος Ομάδα

Default Μπορώ να λάβω υπόψη μου παλιά πίσω;

Hey Mods / Admins
It `s Crazyhorse AKA Carl
Am μόνο περιπλάνηση είναι ok να μου παλιό λογαριασμό πίσω στις CJ όπως i don `t όπως αυτό υπόψη, γιατί μπορεί να` t θυμάστε παλιό μου λογαριασμό και κωδικό πρόσβασης i switched ISPs και, επομένως, μπορεί να `t αίτημα ένα νέο κωδικό πρόσβασης, όπως παλιό μου ISP Ακυρώσαμε διεύθυνση email λογαριασμό μου για αυτόν το λογαριασμό για εδώ.
Μπορώ να επαληθεύσει παλιό μου email αν χρειαστεί ή οτιδήποτε άλλο, ή μπορεί να σας μεταφέρει θέσεις μου και το όνομά μου πάνω

Εις υγεία

...::: Carl :::...

PS `t μπορούσα να προχωρήσουμε με την αποστολή μηνυμάτων μέσω Yahoo όπως i don` t χρήση yahoo.And φαινόταν πολύ kerfuthal ότι way.NOTE: Είμαι msn για σένα τώρα, αν θέλετε να μου στείλει ένα email ή pm i `ll λάβετε θα ξεκινήσει αμέσως.
Old 18ης Μαΐου 2009, 11:33
Διαχειριστής Ομάδα

Σίγουρα, απλά χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας μας και την προσφορά τόσο πληροφορίες για το λογαριασμό που μπορείτε. Email, DOB, ISP, IP, κλπ.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 18ης Μαΐου 2009, 11:53
Διαχειριστής Ομάδα

Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το νέο λογαριασμό Θα αναλάβει τώρα είστε ευχαριστημένοι με αυτό. Όπως θα επιτρέπεται μόνο μία σύνδεση Θα απαγορευτεί η παλαιά.
Old 18ης Μαΐου 2009, 12:43
Μέλος Ομάδα

Ειναι το όνομα μπορείτε να mate / Η αλλαγή αυτή;
Old 18ης Μαΐου 2009, 12:54
Διαχειριστής Ομάδα

Θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι ο λογαριασμός σας, στείλτε μου μήνυμα μέσω της επαφής μας, όπως είχα ζητήσει. http://www.computer-juice.com/forums/sendmessage.php
Old 18ης Μαΐου 2009, 14:34
Μέλος Ομάδα

Το έκανα υβριδικά έστειλε εδώ και πολύ καιρό την πρώτη φορά που ζητείται.
Old 18ης Μαΐου 2009, 15:05
Διαχειριστής Ομάδα

Τίποτα δεν μου ήρθε μέσω τέλος, δοκιμάζεται μόνο η μορφή και το πρόστιμο που της εργασίας.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Επιστροφή μέχρι την πίσω μέχρι να σας; alex Γενικά Λογισμικό Chat 3 2 Νοεμβρίου, 2009 08:55
Wow Λογαριασμός 4 Sale Spencer2004 CJ Μεταχειρισμένα Marketplace 3 18 Μαρ 2009 13:07
Τι PayPal λογαριασμό για να Λάβετε robina80 Off Topic Συζήτηση 4 10 Φεβ 2009 09:02
Πώς μπορώ να delet λογαριασμό μου;;;; paudashlake Κοινότητας Νέα & Chat 1 15 Φεβ 2008 18:51
Η διαγραφή του λογαριασμού μου fondamento Κοινότητας Νέα & Chat 3 19 Νοε 2007 10:20
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.