![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej Modovi / administratori It `s Crazyhorse aka Carl Samo sam u nedoumici je li u redu da moj stari račun natrag na CJ, kao i don `t poput ovog računa, jer ja mogu` t zapamti moju lozinku računa stare i ja prebacio ISP i tako možemo `t zatražite novu lozinku, kao moj stari ISP je poništen moj e-mail adresu računa za taj račun na ovdje. Ja mogu potvrditi moj stari e-pošte ako zatreba ili bilo što drugo, ili možete prenijeti moje postove i moje ime nad Živjeli ...::: Carl :::... PS `t mogao dobiti sa slanjem poruke preko yahoo, kao i don` t yahoo.And koristiti činilo puno kerfuthal da way.NOTE: Ja sam sada na msn pa ako ya želite poslati mi e-mail ili pm i `ll primati to start daleko. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Naravno, samo koristite kontakt obrazac i dostaviti nam koliko informacija o računu kao što možete. E-mail, DOB, ISP, IP itd.
| |||
| |||
| Ako i dalje koristiti novi račun koji ću vam sada pretpostavljamo sretni s njom. Kao što su dozvoljeni samo jedne prijave ću zabraniti stari. |
|
| |||
| |||
| It `s imenom mate možete / I promijeniti? |
|
| |||
| |||
| Vi morate dokazati da je vaš korisnički račun, poslati mi poruku putem kontaktirajte nas kao što mi tražili. http://www.computer-juice.com/forums/sendmessage.php |
|
| |||
| |||
| Ja sam ga poslao hibridni dobi ago kada ste prvi put zatražili. |
|
| |||
| |||
| Ništa došao preko mog kraja, samo testiran oblika i to rade dobro. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Back up je da se vaša back up? | alex | Općenito Software Chat | 3 | 2. studeni 2009 08:55 |
| Prodajem Wow Account 4 | Spencer2004 | CJ Used Marketplace | 3 | 18. ožujak 2009 13:07 |
| Koji PayPal Račun dobiti | robina80 | Off Topic Discussion | 4 | 10. veljača 2009 09:02 |
| Kako delet svoj račun?? | paudashlake | Community News & Chat | 1 | 15. veljača 2008 18:51 |
| Brisanje moj račun | fondamento | Community News & Chat | 3 | 19. studeni 2007 10:20 |
| Thread Tools | |
| |