![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé Mods / Adminisztrátoroknak It `s Crazyhorse AKA Carl Am csak wandering is OK, hogy a régi számla vissza CJ, mint én nem ilyen számla, mert "nem emlékszik a régi jelszót, és figyelembe i kapcsolni az internetszolgáltatók, és ezért" nem kérhet új jelszót, mint a régi ISP van megszakítva az email címem teszik, hogy figyelembe itt. Nem ellenőrzi a régi e-mail szükség esetén, vagy bármi mást, vagy tud átutalását álláshelyek és a nevem alatt Egészségére ...::: Carl :::... PS tudtam `t kap az az üzeneteket küldünk a Yahoo, mint én nem használja yahoo.And úgy tűnt, sok kerfuthal hogy way.NOTE: Én vagyok az msn most már így, ha neked szeretne küldeni nekem egy e-mailt, vagy pm i` ll kap úgy kezdeni el. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Persze, csak használja a kapcsolatfelvételi űrlap és ellátási annyi információ a számlán, amit tud. E-mail, DOB, internet, IP, stb
| |||
| |||
| Ha továbbra is használja az új fiók Én vállalnak most boldog vele. Mivel Ön csak egy login én betiltotta a régi. |
|
| |||
| |||
| It `s nevét mate tud / változtathatom meg? |
|
| |||
| |||
| Be kell bizonyítani, hogy a fiókját, az üzenetet küld én keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot, ahogy kérte. http://www.computer-juice.com/forums/sendmessage.php |
|
| |||
| |||
| Én hibrid küldött korosztály ezelőtt, amikor először kérték. |
|
| |||
| |||
| Semmi nem jött át az én vége, csak tesztelni formájának és ez működik jól. |