![]() |
|
| |||
| |||
| היי Mods / מנהלים It `s Crazyhorse AKA קארל Am פשוט שטוט זה בסדר שיש לי את החשבון הישן על הגב כמו ג 'יי אני לא אוהב את זה בחשבון, כי אני לא יכול `זכור את הסיסמה לחשבון הישן שלי ואני החלפת ספקי שירותי אינטרנט וכו` לא יכול לבקש סיסמא חדשה, כמו הישנות שלי יש לספק האינטרנט ביטל את כתובת הדוא"ל שלי עבור חשבון זה על חשבון כאן. אני יכול לבדוק את הדוא"ל הישנה אם יהיה צורך או כל דבר אחר, או האם אתם יכולים להעביר את ההודעות שלי שם למעלה לחיים ...::: קארל :::... נ.ב. לא יכול לעלות על `עם שליחת הודעות דרך Yahoo שכן אני לא משתמש yahoo.And נראה הרבה kerfuthal כי way.NOTE: אני עכשיו ב-MSN, אז אם רוצים אותך שלח לי דוא"ל או PM I` ll לקבל זה מתחיל משם. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בטח, רק משתמשים צור קשר טופס האספקה עד כמה מידע על חשבון כפי שאתה יכול. אימייל, DOB, ספק שירותי אינטרנט, IP וכו '
| |||
| |||
| אם תמשיך להשתמש החשבון החדש יהיה אני מניח שאתה שמח עם זה עכשיו. כפי שאתה מותרת רק כניסה אחת בשבילי להחרים את הישן אחד. |
|
| |||
| |||
| It `s שם אתה יכול חבר / אני משנה את זה? |
|
| |||
| |||
| אתה צריך להוכיח שזה החשבון שלך, שלח לי את ההודעה באמצעות יצירת קשר כפי שביקשת. http://www.computer-juice.com/forums/sendmessage.php |
|
| |||
| |||
| עשיתי את זה שלחו היברידית הגילאים לפני כאשר הראשון ביקש. |
|
| |||
| |||
| שום דבר לא בא לי סוף דרך, רק לבדוק את הטופס וזה עובד מצוין. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| גיבוי של מקבל את הגיבוי? | אלכס | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 2 נובמבר 2009 08:55 |
| וואו חשבון 4 מכירה | Spencer2004 | ג 'יי משמש השוק | 3 | 18 מרץ 2009 13:07 |
| מה לקבל חשבון PayPal | robina80 | דיון Off topic | 4 | -10 פברואר 2009 09:02 |
| איך אני delet החשבון שלי???? | paudashlake | קהילה חדשות וצ 'אטים | 1 | ה -15 בחודש פברואר 2008 18:51 |
| מחיקת החשבון שלי | fondamento | קהילה חדשות וצ 'אטים | 3 | 19th נובמבר 2007 10:20 |
| שרשרת כלים | |
| |