![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hey Mods / Admins It `s Crazyhorse AKA Carl Esmu tikai wandering tas ok ir mans vecais konts atpakaļ CJ kā i don `t kā šo kontu, jo i can` t atcerēties mani vecā konta paroli, un es pārslēdz interneta pakalpojumu sniedzēji un tāpēc to var `t pieprasīt jaunu paroli, jo mans vecais ISP ir atcelts manu e-pasta adresi veido šī konta šeit. Es varētu pārbaudīt manu veco e-pasta ja nepieciešams, vai jebko citu, vai jūs varat pāradresēt savu amatu un manu vārdu vairāk Urravas ...::: Carl :::... PS Couldn `t galā ar ziņojumu sūtīšanai caur yahoo kā i don` t lietot yahoo.And šķita daudz kerfuthal ka way.NOTE: Es esmu msn tik ja ya vēlaties sūtīt man e-pastu vai pm I `ll saņemt tas sāksies away. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Protams, tikai izmantot, sazinieties ar mums formu un piedāvājumu, jo daudz info par kontu, kā jūs varat. E-pasts, DOB, ISP, IP utt
| |||
| |||
| Ja jūs turpināt izmantot jaunu kontu I'll pieņemam, ka jūs šobrīd ir apmierināts ar to. Kā jums ir atļauta tikai viena login Es aizliegums veco. |
|
| |||
| |||
| It `s nosaukums palīgs var Jums / man mainīt? |
|
| |||
| |||
| Jums ir nepieciešams, lai pierādītu tā ir jūsu kontu, sūtiet man ziņu izmantojot sazinieties ar mums, kā es pieprasīts. http://www.computer-juice.com/forums/sendmessage.php |
|
| |||
| |||
| Es tā hibrīda nosūtījusi gadiem atpakaļ, kad pirmo reizi tiek pieprasīts. |
|
| |||
| |||
| Nekas nāca caur manu beigām, vienkārši pārbauda formu un tā darbojas labi. |
![]() |
|
| Bookmarks |