![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Hej Mods / Administratorzy
It `s Crazyhorse AKA Carl Jestem tylko wędrówki jest ok, że mój powrót na stare konto jako CJ I don `t like to konto, ponieważ mogę` t Zapamiętaj moje stare konto i hasło i włączony ISP i tak może `t żądanie nowego hasła, a moje stare ISP zostało zlikwidowane mój adres e-mail do tego konta na konto tutaj. Mogę zweryfikować mój stary adres e-mail w razie potrzeby lub cokolwiek innego, lub możesz transferu moje posty i moje imię ponad Wiwaty ...::: Carla :::... PS "nie mogłam dostać się na wysyłanie wiadomości przez Yahoo za I don` t use yahoo.And wydawało się dużo kerfuthal że way.NOTE: Jestem na msn ya teraz tak, jeśli chcesz wysłać do mnie e-maila lub pm I `ll odbierać to od początku. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jasne, wystarczy skorzystać z formularza kontaktu z nami i podaży jak najwięcej informacji na temat konta, jak to tylko możliwe. E-mail, DOB, ISP, IP itd.
|
|||
|
|||
|
Jeśli w dalszym ciągu korzystać z nowego konta I'll zakładać jesteś zadowolony z niego. Jak masz tylko jedno logowanie I'll zakaz stary.
|
|
|
|||
|
|||
|
It `s nazwa oficer możesz / I go zmienić?
|
|
|
|||
|
|||
|
Musisz udowodnić, to Twoje konto, należy wysłać do mnie wiadomość poprzez kontakt z nami jak z wnioskiem. http://www.computer-juice.com/forums/sendmessage.php
|
|
|
|||
|
|||
|
I zrobił to hybryda wysłane wieku temu, gdy po raz pierwszy ubiegają.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nic nie wszedł do mojego końca, tylko testowane formie i wszystko działa dobrze.
|