![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei Mods / Admins It `s Crazyhorse AKA Carl Am colindat doar e ok pentru a avea vechiul meu cont înapoi la CJ ca eu nu `mi place de acest cont, deoarece Nu pot să-mi amintesc parola contului vechi si am trecut de furnizorii de servicii Internet şi aşa" Nu pot solicita o nouă parolă, ca vechiul meu ISP au anulat-mi adresa de e-mail pentru contul cont că pe aici. Nu pot verifica vechea mea de e-mail, dacă este nevoie, sau orice altceva, sau poti sa-mi transfer de posturi şi numele meu peste Noroc ...::: Carl :::... PS N `am primit cu privire la trimiterea de mesaje prin yahoo ca eu nu` t utilizare yahoo.And se pare o mulţime de kerfuthal care way.NOTE: Sunt pe msn acum, deci, dacă vrei să-mi trimiteţi un e-mail sau pm i `ll primi ea începe departe. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sigur, trebuie doar să utilizaţi formularul de contact şi noi la fel de mult de aprovizionare info pe cont ca poti. Email, DOB, ISP, IP etc
| |||
| |||
| Dacă veţi continua să folosiţi un cont nou voi pleca de la premisa ca acum sunt fericit cu ea. Pe măsură ce sunt permise doar o singură autentificare Voi ban cel vechi. |
|
| |||
| |||
| Acesta e numele colega poti / I-l schimbi? |
|
| |||
| |||
| Ai nevoie pentru a dovedi este contul dvs., trimite-mi mesaj prin contactati-ne ca am solicitat-o. http://www.computer-juice.com/forums/sendmessage.php |
|
| |||
| |||
| N-am trimis-o hibrid de ani în urmă, atunci când a solicitat prima. |
|
| |||
| |||
| Nimic nu a venit la mine în final, doar testate sub formă de lucru si este bine. |
![]() |
|
| Marcaje |