![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Mody / Admins It `s Crazyhorse AKA Carl Som len putovanie je to ok, že môj starý účet späť na CJ ako i don `t rád tento účet, pretože som sa` t pamätajú môj starý účet a heslo aj komutovaným ISP a môže tak `t požiadať o nové heslo, ako moja stará ISP majú zrušili moju e-mailovú adresu účtu pre daný účet tu. Môžem overiť môj starý e-mail ak je potrebné, alebo niečo iné, alebo si môžete previesť moje príspevky a moje meno nad Na zdravie Carl ...::: :::... PS Nemohol `t nastúpiť s odosielaním správ cez Yahoo as i don` t použitie yahoo.And zdalo veľa kerfuthal že way.NOTE: Já jsem na msn teraz, keď ťa chcem poslať mi e-mail alebo pm i `ll dostať start je preč. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jasne, stačí použiť kontaktný formulár a dodávky toľko informácií o účte, ako môžete. Email, DOB, ISP, IP atď
| |||
| |||
| Ak budete naďalej využívať nový účet budem predpokladať, že ste sa teraz šťastná s ním. Ako ste povolené iba jedno prihlásení uvidíme zákaz starý. |
|
| |||
| |||
| Je to meno dôstojníka môžete / I zmeniť? |
|
| |||
| |||
| Musíte ukázať, že je váš účet, pošlite mi správu cez kontaktujte nás, ako som žiadal. http://www.computer-juice.com/forums/sendmessage.php |
|
| |||
| |||
| Urobil som to poslal hybridné starobe rokmi, keď ste prvýkrát požiadala. |
|
| |||
| |||
| Nič sa mi koniec, jednoducho skúšajú formu a je to v poriadku. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Späť hore na chrbát dostať hore? | alex | Všeobecné Software Chat | 3 | 2 novembra 2009 08:55 |
| Wow účet 4 Sale | Spencer2004 | CJ Used Marketplace | 3 | 18. marca 2009 13:07 |
| Čo PayPal účtu k nám | robina80 | Vypnúť Téma diskusie | 4 | 10. február 2009 09:02 |
| Ako môžem ostranit svoj účet?? | paudashlake | Spoločenstva Novinky a chat | 1 | 15. február 2008 18:51 |
| Smazání môj účet | Fondamento | Spoločenstva Novinky a chat | 3 | 19. novembra 2007 10:20 |
| Thread Tools | |
| |