![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј Модови / администратори Ит `с Цразыхорсе ака Царл Само сам у недоумици је ли у реду да мој стари налог назад на ЦЈ, као и дон `т попут овог рачуна, јер ја могу` т запамти моју лозинку рачуна старе и ја пребацио ИСП и тако можемо `т затражите нову лозинку, као мој стари ИСП је поништен мој е-маил адресу рачуна за тај рачун на овде. Ја могу потврдити мој стари е-поште ако затреба или било шта друго, или можете пренети моје постове и моје име над Живели ...::: Царл :::... ПС `т могао добити са слањем поруке преко ыахоо, као и дон` т ыахоо.Анд користити чинило пуно керфутхал да уаы.НОТЕ: Ја сам сада на мсн па ако ыа желите послати ми е-маил или пм и `лл примате то старт далеко. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наравно, само користите контакт формулар и доставити нам колико информација о рачуну као што можете. Е-маил, ДОБ, ИСП, ИП итд
| |||
| |||
| Ако и даље користите нови рачун који ћу вам сада претпостављамо сретни са њом. Као што су дозвољени само једне пријаве ћу забранити стари. |
|
| |||
| |||
| Ит `са именом мате можете / И променити? |
|
| |||
| |||
| Ви морате доказати да је Ваш кориснички рачун, послати ми поруку путем контактирајте нас као што ми тражили. хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс/сендмессаге.пхп |
|
| |||
| |||
| Ја сам га послао хибридни узраста аго када сте први пут затражили. |
|
| |||
| |||
| Ништа дошао преко мог краја, само тестиран облика и то раде добро. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Бацк уп је да се ваша бацк уп? | алекс | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 2. новембар 2009 08:55 |
| Продајем Уоу Аццоунт 4 | Спенцер2004 | ЦЈ Усед Маркетплаце | 3 | 18 март 2009 13:07 |
| Који ПаыПал Рачун добити | робина80 | Офф Топиц Дисцуссион | 4 | 10 фебруар 2009 09:02 |
| Како делете свој налог?? | паудасхлаке | Цоммуниты Неус & Цхат | 1 | 15 фебруар 2008 18:51 |
| Брисање мој налог | фондаменто | Цоммуниты Неус & Цхат | 3 | 19 новембар 2007 10:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |