![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hey Değişiklikler / Admins
Bu `Crazyhorse AKA Carl lar Çünkü benim eski şifrenizi ve i hatırlamıyorsun ISS'lerin açık ve bu yüzden `yeni bir şifre talep bile olabilir, eski olarak sadece göçebe Am geri CJ olarak i` Bu hesabı sevmem eski hesabınız var ok, bir ISS burada bu hesap için bir e-posta adresi hesabınızı iptal ettik. Eğer ihtiyacınız veya başka bir şey olması, veya eski e-posta doğrulayabilirsiniz benim mesajlar aktarabilirsiniz ve adı üzerinde Peynir ...::: Carl :::... Not: Bir `i` Kullanmayacağınız yok gibi Yahoo üzerinden mesaj gönderilmesine ile elde değil bu kerfuthal bir sürü way.NOTE: Ben MSN artık bu yüzden seni bana `almak LL bir e-posta veya PM göndermek istediğiniz pm görünüyordu yahoo.And uzak başlar. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tabi, bize formu ve olarak hesap çok bilgi olarak verebilirsiniz iletişim kullanın. E-posta, DOB, ISP, IP vs
|
|||
|
|||
|
Eğer sana şimdi memnun kabul edeceğiz yeni hesabı kullanmaya devam edebilirsiniz. Siz sadece ben eski yasak olacak bir giriş izin verilir.
|
|
|
|||
|
|||
|
Bu `adını dostum var size / bunu değiştirmek?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ben talep Bunu hesap bana bize üzerinden mesaj göndermek olduğunu kanıtlamak gerekir. http://www.computer-juice.com/forums/sendmessage.php
|
|
|
|||
|
|||
|
Ben melez mi bu yaştan önce ilk talep gönderdi.
|
|
|
|||
|
|||
|
Hiçbir şey benim sonuna kadar, sadece formu test ve iyi çalışıyor geldi.
|