![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей Mods / Адміністратори IT `S Crazyhorse АКА Карл Am просто блукав чи нормально це мати мій старий акаунт повернувся на CJ, як я не люблю цього приводу, тому що я можу `T пам'ятаєте мій старий пароль облікового запису, і я перейшов провайдери і т.д. Can` T запросити новий пароль, як моя стара Провайдери скасували мою адресу електронної пошти рахунок для цього облікового запису тут. Я можу перевірити мій старий адресу електронної пошти в разі необхідності або що-небудь ще, чи ви можете перевести посаду і ім'я моє над Ура Карл :::... ...::: PS не уявляв ладити з відправленням повідомлень через Yahoo як я Don `T використання yahoo.And здавалося багато kerfuthal що way.NOTE: Я тепер на MSN Так що якщо я хочу, щоб відправити мені по електронній пошті або друга половина I` LL отримувати Початок його геть. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звичайно, просто скористайтеся формою зв'яжіться з нами і постачання стільки інформації про рахунку, як ви можете. Електронна пошта, дата народження, ISP, IP та ін
| |||
| |||
| Якщо ви продовжуєте використовувати новий обліковий запис Я припускаю, що ви зараз щасливі з ним. Як вам дозволяється мати тільки один Логін я заборонити стару. |
|
| |||
| |||
| IT `S ім'я Мати може ви / мені його змінити? |
|
| |||
| |||
| Вам потрібно довести це ваш акаунт, надіслати мені повідомлення через контакт з нами, як я просив. http://www.computer-juice.com/forums/sendmessage.php |
|
| |||
| |||
| Я послав його гібридна давним-давно, коли ви вперше просила. |
|
| |||
| |||
| Нічого не вийшло через мій кінець, просто тестували форму, і він працює прекрасно. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Резервне копіювання стає вашою резервної копії? | Alex | General Software чат | 3 | 2 листопада 2009 08:55 |
| Wow рахунку 4 продаж | Spencer2004 | CJ Б Marketplace | 3 | 18 березня 2009 13:07 |
| Що PayPal Рахунок Отримати | robina80 | Off Topic Discussion | 4 | 10 лютого 2009 09:02 |
| Як delet мій рахунок?? | paudashlake | Community News & чат | 1 | 15 лютого 2008 18:51 |
| Видалення мого облікового запису | fondamento | Community News & чат | 3 | 19 листопада 2007 10:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |