по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Общността Новини & Чат

Register

Не може да се вид нищо в отговор на темата текстови полета?

Reply

Нишка Инструменти
Old 8 април 2008, 15:34
Модератор Група

Аз като че ли се като един странен проблем с Firefox и евентуално Internet Explorer 8.

Във Firefox, ако мога да отида нито Бърз отговор в края на темата или отидете до пълния Отговор опция, че изглежда като че текстът, където пишете съобщението се blanked изложени.

Тя се появява за втори с курсора в него и след това просто се превръща сив и не мога да кликнете върху нея. Както не е текстовото поле там.

Изглежда, че тя да се зарежда OK за да започне и тогава, когато сив фон за текстовото поле идва в него спира да работи.

Тя не винаги се случва, а понякога и освежаващо страницата изцелявам него и всичко работи правилно.

Аз като че ли са имали проблем откакто инсталиран Internet Explorer 8 за тестване уебсайтове др Но това нещо е, че Internet Explorer 8 работи абсолютно глоба за CJ .....

Той може също да се somethign да правим с Firefox Бета 3 че аз имам инсталиран и тогава отървете от отново. Но не са опитвали reinstallign тя да не се ползват.

Той е най-досадно и защо не съм бил командироването много ... Просто не трябва да питате дали кръг някой друг е този проблем, или ако Дейв знае нищо.

Аз съм напълно остана на нея и омразата не са в състояние да използват Firefox. Мога да отида и избършете си диск и зареждате подкрепление от няколко седмици, когато той е работил.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 8 април 2008, 15:41
Администратор Група

Възможно ли е да се опитате друга машина?

Просто за да се изключи Вашия компютър.

Аз не съм имал други доклади и моите машини са добре.

Нека да знае.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8 април 2008, 15:48
Модератор Група

Опитайте да изчистите кеша - работи по подобни проблеми, за мен веднъж.

Били ли сте се завтече всякакви почистващи средства, които щяха да изчиства вашите Java кеш напоследък? Опитайте rebooting - звучи като вече имате, ако тя е била става за известно време може би така се уверете, че Java се актуализира, може би дори го преинсталирайте.

Old 8 април 2008, 15:48
Администратор Група

О и ДВ, именуване на вашата система във вашия профил, за да го показва в пунктове ще се правиш на форума огромна полза SEO, той се обяви по-текст (ключови думи), за да конци по този начин увеличава Google търсене трафик.

Очевидно е, че е въпрос на вкус и предпочитания, така разбирам, ако желаете да не, просто отдаване знаете половинка.
Old 8 април 2008, 16:25
Модератор Група

Не, всичко изглежда просто се този компютър, но ....

Имам само едно и също нещо се случи отново в VM. Основно инсталира IE8 докато Firefox 2 е вече инсталиран. Тогава обновени FF до 3 Бета версия и след това деинсталиране на Отивам да се върна в FF2.

Проблемът се появи отново.

Аз са успели да определят, че на този компютър сега имам действително пуснати някои усилия в него. Просто деинсталиран Firefox напълно тогава деинсталиран IE8. Тогава reinstalled Firefox 2 и след това IE8. Без повече проблеми

Аз съм се познае, че това е някакъв бъг във Firefox 3, и отивам да направя още тестове. Мисля, че е някакъв конфликт с IE8, когато тя се инсталира в забавна последователност ....

Злото:
Просто reinstalled JRE сега. То е необходимо актуализиране anyhow Не сте сигурни дали това е нещо общо с нея все пак.

Опитах се освободят кеш, но преди това не помогне

Дейв:
Реших да не си сложа система спецификациите в моя подпис, защото е доста досадно да трябва да преминете през всичките допълнителните неща по темата просто да прочетете съобщения. Но имам идея хитър съм изработване, което ще се скрие система спецификациите за мене, но всички останали ще продължава да бъде в състояние да ги виждат Сега, за да прочетете някои Firefox разработчиците документация.

Old 8 април 2008, 16:34
Модератор Група

Цитат:
Просто reinstalled JRE сега. То е необходимо актуализиране anyhow
Харесвам обвинява неща за Java

Old 8 април 2008, 16:36
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от serverguy View Post
Реших да не си сложа система спецификациите в моя подпис, защото е доста досадно да трябва да преминете през всичките допълнителните неща по темата просто да прочетете съобщения. Но имам идея хитър съм изработване, което ще се скрие система спецификациите за мене, но всички останали ще продължава да бъде в състояние да ги виждат
Това ли нещо общо с Покажете подпис?

Моята система: Тим

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Дънната платка:
Asus A8N-VM CSM
RAM памет:
Корсар PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Графична карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Череша RS 6000 M клавиатура
Hard Drive (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / и поддържане на
Оптично устройство (а):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Дело / PSU:
Thermaltake сопрано
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монитор (и):
SXGA плосък панел
Операционна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 8 април 2008, 16:46
Модератор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от evilfantasy View Post
Харесвам обвинява неща за Java
Интернет-вероятно ще бъде безопасно без Java

Лошата новина е, че моят проблем е дошъл обратно частично ...

Понякога това работи понякога тя не го прави.

Наистина ЦБА да опитате и фигура го сега, аз трябва да спя. Но аз съм много сигурен, че е нещо общо с IE8 и не Firefox сега. Кървава Windows.

Spot, неговото просто идея трябваше да филтрират определени части на CJ нишки с малко скрипт в Firefox, нещо като това как Добави блокери работа. Трябва да анализирам Daves HTML първо да намери един лесен начин за намиране на системата очила и след това го скриете от страницата

Old 8 април 2008, 17:10
Номер на групата

Дали IE8 Още за бета?
Old 9 април 2008, 01:59
Администратор Група

Добре ДВ, NP.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc