![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I zdá se, že mají problém s podivnou Firefox a Internet Explorer 8 možná.
Ve Firefoxu, když jsem jít buď Quick Odpovědět na spodní nitě nebo přejít na plnou Odpovědět možnost se zdá, jako kdyby se text, kde je psaní zpráv je vyčištěný ven. Zdá se po druhé s kurzorem na to a pak prostě střídají šedé a nemůžu klikněte na ni. Stejně jako neexistuje textového pole tam. Zdá se, že je, že zatížení OK začíná a pak když se šedé pozadí pro textové pole přijde to přestane fungovat. Neznamená to však vždy nastat a někdy osvěžující stránky vyléčí, a to vše funguje správně. Zdá se, že tento problém od té doby jsem nainstalován Internet Explorer 8 pro testování stránek apod. Ale to je to, že Internet Explorer 8 děl naprosto dostačující pro CJ ..... Může být také somethign udělat s Firefox 3 Beta že Nainstaloval jsem a pak mám zbavit znovu. Ale já jsem se pokusil reinstallign to bezvýsledně. Je velmi nepříjemný, a proto jsem nebyl vysílání mnohem ... Jen jsem se nedostal na kolo a ptal se, zda někdo jiný má tento problém nebo pokud Dave neví vůbec nic. Jsem úplně přilepená na něj a nenávist nejsou schopni používat Firefox. Můžu jít a otřete můj disk a nahrát zálohu z před několika týdny, kdy bylo pracovní.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Je možné zkusit jiný stroj?
|
|||
|
|||
|
Zkuste zúčtování archivu - pracoval na podobných problémů pro mě jednou.
Už jste běžel jakýchkoli čisticích prostředků, které by se zbaví vaše Java cache nedávno? Zkuste restartu - to vypadá jako již máte v případě, že se děje na chvíli tak snad se ujistil, Java je aktualizována, snad i znovu nainstalovat. |
|
|
|||
|
|||
|
Oh a SG, pojmenování vašeho systému v profilu tak se ukazuje, v pracovních míst by se dělá SEO fórum obrovskou výhodu, že reklamy text (klíčová slova) na závity a tím zvýšit Google hledání provozu.
Je zřejmé, že je věcí vkusu a preferencí tak chápu, když nechci, stačí vám vědět, kámo. |
|
|
|||
|
|||
|
Ne, zdá se, že právě toto je PC, ale ....
Právě jsem se to samé stalo opět ve VM. V podstatě nainstalován IE8 zatímco Firefox 2 je již nainstalován. Pak aktualizována na FF 3 Beta verzi a potom odinstalovány Beta se vrátit k FF2. Problém se objevil znovu. I podařilo opravit na tomto počítači hned jsem skutečně dát nějaké úsilí na to. Jen jsem odinstaloval Firefox pak zcela odinstalovat IE8. Pak přeinstalovány Firefox 2 a pak IE8. Žádné další problémy ![]() Já jsem hádat, že je nějaký problém v Firefox 3 a chystám udělat ještě pár zkoušek. Myslím si, že je nějakým způsobem konfliktní s IE8, pokud je instalován ve vtipné sekvence .... Evil: Jen jsem přeinstalovat JRE nyní. Je nutné aktualizovat jakkoli Nejste si jisti, pokud by bylo cokoli dělat když.Snažil jsem se clearing cache před, ale nebylo pomoci ![]() Dave: Vybrala jsem si nebyla uvedena moje systému specifikace v můj podpis, protože mi to trochu otravné muset procházet všechny další věci do vlákno jen pro čtení zpráv. Ale mám takový šikovný nápad jsem navrhli, že bude skrývat Systém specifikace pro mě, ale všichni ostatní si budou moci vidět Teď to trochu číst Firefox Vývojáři dokumentace.
|
|||
|
|||
|
Citace:
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citace:
Můj systém: Tim
|
|
|
|||
|
|||
|
Na internetu bude pravděpodobně bezpečnější bez Java
![]() Špatnou zprávou je, že můj problém se částečně vracet ... Někdy to funguje v některých případech tomu tak není. Opravdu CBA zkusit a na to hned, musím spát. Ale jsem si jistá, že je to něco do činění s IE8 a ne Firefox nyní. Bloody Windows. Spot, jen jeho nápad jsem musel odfiltrovat určité části SDES závity s trochou skript ve Firefoxu, docela rád, jak Přidejte Blokátory práce. Potřebuji rozpitvat Daves HTML první najít snadnou cestu k nalezení systému specifikace a následně skrýt ze stránky
|
|||
|
|||
|
IE8 je stále v beta?
|
|
|
|||
|
|||