![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I φαίνεται να έχουν ένα παράξενο πρόβλημα με το Firefox και, ενδεχομένως, τον Internet Explorer 8. Σε Firefox, αν πάω, είτε με την Γρήγορη Απάντηση στο κάτω μέρος ένα νήμα ή πηγαίνετε στην πλήρη απάντηση επιλογή φαίνεται ότι το κείμενο χώρο όπου μπορείτε να γράψετε το μήνυμα είναι σβήνει έξω. Φαίνεται, για μια δεύτερη με δρομέας σε αυτό και στη συνέχεια μετατρέπει μόνο γκρι και δεν μπορώ να κάνετε κλικ σε αυτό. Όπως δεν υπάρχει κειμένου εκεί. Φαίνεται να είναι ότι φορτώνει το OK για να ξεκινήσει και στη συνέχεια, όταν με το γκρι φόντο για το κείμενο στο κουτί έρχεται να σταματήσει εργασίας. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα και μερικές φορές δροσιστικό θεραπεύει τη σελίδα αυτή και όλα τα έργα του. I φαίνεται να έχει πρόβλημα από τότε που εγκατέστησα τον Internet Explorer 8 για τις δοκιμές ιστοσελίδες κ.λπ. Αλλά το θέμα είναι ότι ο Internet Explorer 8 έργα απολύτως πρόστιμο για CJ ..... Μπορεί επίσης να somethign να κάνει με το Firefox 3 Beta που εγκαταστάθηκε και, στη συνέχεια απαλλάχθηκαν ξανά. Αλλά έχω δοκιμάσει reinstallign να μην χρησιμοποιήσει. Είναι εξοργιστικό είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν έχουν απόσπαση πολύ ... Απλώς δεν έχεις γύρο να ζητούν αν κάποιος άλλος έχει το πρόβλημα αυτό ή αν γνωρίζει κάτι Dave. Είμαι εντελώς κολλήσει πάνω του το μίσος και να μην είναι σε θέση να χρησιμοποιούν το Firefox. I, μπορεί να φύγουμε και σκουπίστε δίσκο μου και φορτίου από ένα αντίγραφο ασφαλείας πριν από λίγες εβδομάδες, όταν δούλευε.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι δυνατό να δοκιμάσετε ένα άλλο μηχάνημα;
| |||
| |||
| Δοκιμάστε την εκκαθάριση της μνήμης cache σας - ασχολήθηκε με παρόμοια προβλήματα για μένα μια φορά. Έχετε οποιαδήποτε εκτελέσατε καθαρισμού που θα σας έχουν εκκαθαριστεί Java cache πρόσφατα; Δοκιμάστε επανεκκίνηση - Ακούγεται σαν έχετε ήδη αν έχει συμβεί για κάποιο διάστημα, ώστε να βεβαιωθείτε Java ίσως είναι ενημέρωση, ίσως ακόμη και την επανεγκαταστήσετε. |
|
| |||
| |||
| Ω και ΓΓ, την ονοματοδοσία του συστήματός σας στο προφίλ σας ώστε να δείχνει σε θέσεις που θα πρέπει να κάνουμε το φόρουμ ένα τεράστιο όφελος SEO, είναι περισσότερες διαφημίσεις κειμένου (λέξεις-κλειδιά) για κλωστές με συνέπεια την αύξηση της κυκλοφορίας αναζήτησης Google. Προφανώς είναι θέμα γούστου και προτίμησης, ώστε να κατανοήσουν, αν δεν θέλετε να, απλά να σας ενημερώνει mate. |
|
| |||
| |||
| Όχι, δεν φαίνεται να είναι μόνο αυτό, αλλά το PC .... Μόλις γίνει το ίδιο πράγμα συμβεί ξανά σε VM. Βασικά εγκατασταθεί IE8 ενώ Firefox 2 είχε εγκατασταθεί ήδη. Στη συνέχεια ενημερώνεται FF 3 Beta έκδοση και στη συνέχεια απεγκαταστήσατε την Beta για να επιστρέψετε στο FF2. Το πρόβλημα εμφανίστηκε ξανά. Έχω καταφέρει να φτιάξεις σε αυτόν τον υπολογιστή τώρα έχω πράγματι καταβάλλουν προσπάθειες σε αυτό. Απλά απεγκατάσταση Firefox εντελώς τότε απεγκαθίστανται IE8. Μετά την επανεγκατάσταση του Firefox 2 και στη συνέχεια IE8. Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα ![]() Είμαι μαντέψουν ότι είναι κάποιου είδους bug του Firefox 3 και πρόκειται να κάνει μερικές ακόμη δοκιμές. Νομίζω ότι είναι σε διένεξη με κάποιον IE8 όταν είναι εγκατεστημένο σε ένα αστείο ακολουθία .... Evil: Απλά επανεγκατασταθούν JRE τώρα. Είναι ούτως ή άλλως χρειάζεται ενημέρωση Δεν είστε σίγουροι αν έχει τίποτα να κάνει με αυτό όμως.Προσπάθησα πριν από την εκκαθάριση της cache, αλλά δεν βοήθησε ![]() Dave: Επέλεξα να μην τεθεί το σύστημά μου σε specs την υπογραφή μου, διότι θεωρώ ότι είναι λίγο ενοχλητικό να πρέπει να μετακινηθείτε σε όλα τα επιπλέον πράγματα σε ένα νήμα μόνο για να διαβάσετε τα μηνύματα. Αλλά έχω μια ιδέα πονηρό είμαι επινόηση που θα κρύψει το σύστημα specs για μένα, αλλά όλοι οι υπόλοιποι θα μπορούν να συνεχίσουν να τις δείτε Τώρα για να διαβάσετε μερικές Firefox Developers τεκμηρίωση.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||
| |||
| Το Internet θα μπορούσε πιθανότατα να είναι ασφαλέστερη ΧΩΡΙΣ Java ![]() Τα κακά νέα είναι ότι το πρόβλημά μου έχει επανέλθει εν μέρει ... Μερικές φορές λειτουργεί μερικές φορές δεν το κάνει. Πραγματικά ΑΚΩ για να προσπαθήσουμε και να καταλάβω τώρα, θα πρέπει να κοιμηθεί. Αλλά είμαι πολύ σίγουρος ότι αυτό είναι κάτι να κάνει με IE8 και τώρα δεν το Firefox. Καταραμένοι Windows. Spot, το μόνο μια ιδέα που είχα να φιλτραριστούν ορισμένα τμήματα του CJ κλωστές με λίγο σενάριο σε Firefox, κάπως σαν το πώς Προσθήκη αποκλειστών εργασίας. Θέλω να διαμελίζω Daves HTML πρώτα να βρει έναν εύκολο τρόπο για να εντοπίσετε το σύστημα και στη συνέχεια specs απόκρυψη από τη σελίδα
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Είναι ακόμα σε beta IE8; |
|
| |||
| |||
| Ok ΓΓ, np. |