![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čini se da ću imati problema s čudnim i eventualno Firefox Internet Explorer 8. U Firefox, ako idem bilo Quick Odgovori na dnu da su konci ili idite na opciju Full Reply to izgleda kao da je tekst području gdje ste napisali poruku je nevidljiv vanjska strana. Čini se za drugu s pokazivača u njemu, a zatim skreće samo siva, a ja ne mogu kliknuti na nju. Kao da nema tekstualni okvir postoji. Čini se da se učita u redu da biste započeli sa, i onda kada sivu podlogu za tekstualni okvir dolazi u to prestane raditi. To nije uvijek dogodi, a ponekad i osvježavajuće stranicu liječi ga i to sve radi ispravno. Čini se da sam imao problema otkad sam instaliran Internet Explorer 8 za testiranje web stranice itd. Ali stvar je da Internet Explorer 8 radova apsolutno u redu za CJ ..... On svibanj također biti somethign učiniti s Firefox 3 Beta da sam instalirao i onda je dobio osloboditi od ponovno. Ali sam pokušao reinstallign to ne iskoristiti. To je najviše smeta i zašto nisam bila posting mnogo ... JA pravedan je dobio okrugli nisu na molba ako bilo tko drukčije je ovaj problem, ili ako Dave zna ništa. Ja sam zaglavi na potpuno mrze ga i ne mogu koristiti Firefox. JA svibanj pravedan ići i obrišite moj disk i load backup od nekoliko tjedana, kada je u funkciji.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li je moguće isprobati drugi stroj?
| |||
| |||
| Pokušajte čistinu privremenu memoriju - radio na slične probleme za mene jedanput. Imate li bilo kakvih čistača ran da bi vaše briąe Java cache nedavno? Pokušaj ponovne inicijalizacije operacijskog sust - zvuči kao već imate, ako ga je neko vrijeme događa pa možda pobrinite se ažuriraju Java, možda čak i reinstalirati Internet. |
|
| |||
| |||
| Oh i SG, imenovanje sustava u Vašem profilu tako da pokazuje na postove bio bi radiš forum SEO veliku korist, ona oglase tekst (ključne riječi) u nitima tako povećava Google pretraživanje promet. Očito je to stvar ukusa i preferencija tako Razumijem ako želite da ne, samo bi Vas obavijestili drugarica. |
|
| |||
| |||
| No, čini se da se upravo ovaj PC, ali .... Imam pravedan je napravio istu stvar ponoviti na VM. Uglavnom IE8 instaliran Firefox 2, dok je već instaliran. Tada se ažuriraju FF 3 beta verziju, a zatim deinstaliran Beta da se vrati FF2. Problem se pojavio ponovo. Ja sam uspio popraviti na ovom računalu sada sam zapravo staviti neke truda u nju. JA pravedan deinstaliran Firefox potpuno onda deinstaliran IE8. Tada reinstalled Firefox 2 i onda IE8. Nema više problema ![]() Ja sam guessing da je neki bug u Firefox 3, a ja idući u obaviti neke više testiranja. Mislim da je nekako u konfliktu sa IE8 kada je instaliran na slijed Smiješno .... Evil: JA pravedan reinstalled JRE sada. Bilo je potrebno ažirirajući svakojako Niste sigurni, ako je to išta za napraviti sa njom ipak.JA pokušao čistini cache prije, ali to nije pomoć ![]() Dave: Sam izabrao da ne stavite moj sistem naočale u moj potpis, jer mislim da ga malo smeta imati da biste se kretali kroz sve extra stvari u thread samo za čitanje poruke. Ali imam lukav sam osmišljavanju ideja koje će sakriti sustava naočale za mene, a svi ostali će i dalje biti u mogućnosti vidjeti ih Sada pročitati neke Firefox Developers dokumentaciju.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Na internetu će vjerojatno biti sigurniji bez Java ![]() Loša vijest je da je moj problem je djelomično vratiti ... Ponekad se radi nekad ne. JA stvarno CBA pokušati lik ga sada, da moram spavati. Ali, ja sam prilično sigurna da je nešto za napraviti sa IE8 Firefox, a ne sada. Krvavi Windows. Spot, njegove ideje samo sam morao filtrirati određene dijelove od CJ threads uz malo skriptu u Firefox, poput kinda how Add blokatori rada. Trebam secirati Daves HTML prvi pronaći jednostavan način pronađite system naočale i onda sakriti od stranice
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| IE8 je još uvijek u beta? |
|
| |||
| |||
| Ok SG, NP. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Sky + kutija | austringer | Off Topic Discussion | 4 | 27. srpnja 2008 00:42 |
| Quick Reply Not Working | evilfantasy | Community News & Chat | 3 | 11. veljača 2008 12:38 |
| Mi brzo odgovorite na koji OS? | craiig | Windows Operating Systems | 2 | 27 siječanj 2008 11:14 |
| Trebate jako brz odgovor, pregrijavanja! | Eltocliousus | General Hardware Chat | 8 | 20 siječanj 2008 10:17 |
| Thread Tools | |
| |