kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Közösségi Hírek & Chat

Register

Nem írjon semmit választ szál szöveg doboz?

Reply

Téma eszközök
Old Április 8. 2008, 15:34
Moderátor Csoport

Default Nem írjon semmit választ szál szöveg doboz?

Úgy látszik, hogy egy furcsa probléma, és valószínűleg a Firefox az Internet Explorer 8.

A Firefox, ha én megyek, hogy vagy a Quick Reply alján egy szál vagy menjen a teljes választ a lehetőség úgy tűnik, mintha a terület, ahol a szöveget írunk az üzenet blanked ki.

Úgy tűnik, a második a kurzort, és csak akkor fordul, szürke és nem kattint rá. Mint nincs szövegmezőbe ott.

Úgy tűnik, hogy betölti az OK gombra, és akkor kezdődik, amikor a szürke háttér a szövegmezőbe érkezik meg leáll.

Ez nem mindig történik, és néha üdítő kúrák az oldal, és minden megfelelően működik-e.

Úgy látszik, már a probléma azóta én telepített Internet Explorer 8 vizsgálatra honlapok stb De az a helyzet, hogy az Internet Explorer 8 működik tökéletesen bírság CJ .....

Azt is somethign, hogy a Firefox 3 Beta, hogy telepítve van, majd megszabadulni újra. De megpróbáltam azt reinstallign mindhiába.

Ez nagyon bosszantó, és miért nem sok hozzászólás ... Most nincs kerek kérve, hogy ha valaki más is ezt a problémát, vagy ha Dave tud semmit.

Én teljesen ragasztani, és utálom nem tudják használni a Firefox. Lehet, csak én megyek, és törölje lemez és a terhelés a biztonsági másolat a néhány héttel ezelőtt, amikor dolgozik.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Április 8. 2008, 15:41
Administrator Group

Lehet, hogy megpróbál egy másik gépet?

Csak, hogy zárja ki a számítógépet.

Nekem nem volt olyan egyéb jelentéseket, és a gépek vannak.

Let me know.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Április 8. 2008, 15:48
Moderátor Csoport

Try clearing your cache - dolgozott hasonló problémákkal nekem egyszer.

Van futott a tisztítószerek, hogy eltávolították volna a Java cache mostanában? Próbálja újraindítás - hangzik, mintha már van, ha nem történik egy ideig talán győződjön meg arról, Java frissül, talán még újra.

Old Április 8. 2008, 15:48
Administrator Group

Ja, és SG, naming a rendszer az Ön profiljában, így azt mutatja, az állás lenne ezt a fórumot a SEO óriási előny, hogy több szöveges hirdetések (kulcsszavak) a szálak így növelve a Google keresési forgalom.

Természetesen ez ízlés és preferencia így megértem, ha nem szeretné, csak hagyja, tudod haver.
Old 8. április 2008, 16:25
Moderátor Csoport

Nem, úgy tűnik, hogy csak ezen a számítógépen, de ....

Épp most tett ugyanazon dolog újra a virtuális gépet. Alapvetően telepített IE8, míg a Firefox 2 volt már telepítve. Ekkor frissített FF 3 béta verzióját, majd eltávolítja a Beta visszamenni az FF2.

A probléma megjelent újra.

Azt sikerült megállapítani, hogy ezen a gépen most már valóban egy kis erőfeszítést rá. Csak uninstalled Firefox teljesen aztán uninstalled IE8. Aztán újra a Firefox 2, majd IE8. Nincs több probléma

Én kitalálni, hogy valami hiba a Firefox 3 és most, hogy néhány további vizsgálatra. Szerintem ez valahogy ütközik IE8 ha telepítve van egy vicces sorozata ....

Evil:
Csak újratelepítendő JRE most. Meg egyébként is szükséges frissítése Nem biztos, hogy bármi köze van, hogy mégis.

Próbáltam clearing cache előtt, de ez nem segít

Dave:
Úgy döntöttem, hogy nem tette a rendszer specs aláírását, mert az én találok egy kicsit idegesítő, hogy a lapozáshoz minden extra cucc egy szál csak olvasni az üzeneteket. De van egy ravasz ötlet Én kialakítása, amely elrejti a rendszer specs nekem, de mindenki más lesz látni őket Most olvastam, hogy néhány Firefox Developers dokumentációt.

Old Április 8. 2008, 16:34
Moderátor Csoport

Idézet:
Csak újratelepítendő JRE most. Meg egyébként is szükséges frissítése
Szeretem a dolgok okolni a Java

Old Április 8. 2008, 16:36
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by serverguy View Post
Úgy döntöttem, hogy nem tette a rendszer specs aláírását, mert az én találok egy kicsit idegesítő, hogy a lapozáshoz minden extra cucc egy szál csak olvasni az üzeneteket. De van egy ravasz ötlet Én kialakítása, amely elrejti a rendszer specs nekem, de mindenki más lesz látni őket
Az, hogy bármi köze van a Show Signatures?

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Április 8. 2008, 16:46
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Szeretem a dolgok okolni a Java
Az internet biztonságosabb lesz a Java

A rossz hír az, hogy a probléma nem jön vissza, részben ...

Néha működik néha nem.

Tényleg CBA próbálni, és a szám meg most kell aludni. De elég biztos, hogy valamit csinálni, és nem IE8 Firefox most. Véres Windows.

Spot, annak csak egy ötlet volt, hogy kiszűrje a bizonyos CJ threads egy kis script a Firefox, akárcsak Új-blokkolót, hogy a munka. Meg kell felboncol Daves HTML először arra, hogy egy egyszerű módja annak, hogy keresse meg a rendszer specs majd elrejteni azt az oldalt

Old Április 8. 2008, 17:10
Donor Group

Van IE8 béta még?
Old Április 9 2008, 01:59
Administrator Group

SG Ok, np.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Sky + doboz austringer Off Topic Discussion 4 27. július 2008 00:42
Gyors válasz nem működik evilfantasy Közösségi Hírek & Chat 3 11. február 2008 12:38
Szeretnék egy gyors választ, amelyek os? craiig A Windows operációs rendszerek 2 27. január 2008 11:14
Need nagyon gyors válasz túlfűtést! Eltocliousus Általános fémáru Chat 8 20. január 2008 10:17
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.