![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy látszik, hogy egy furcsa probléma, és valószínűleg a Firefox az Internet Explorer 8. A Firefox, ha én megyek, hogy vagy a Quick Reply alján egy szál vagy menjen a teljes választ a lehetőség úgy tűnik, mintha a terület, ahol a szöveget írunk az üzenet blanked ki. Úgy tűnik, a második a kurzort, és csak akkor fordul, szürke és nem kattint rá. Mint nincs szövegmezőbe ott. Úgy tűnik, hogy betölti az OK gombra, és akkor kezdődik, amikor a szürke háttér a szövegmezőbe érkezik meg leáll. Ez nem mindig történik, és néha üdítő kúrák az oldal, és minden megfelelően működik-e. Úgy látszik, már a probléma azóta én telepített Internet Explorer 8 vizsgálatra honlapok stb De az a helyzet, hogy az Internet Explorer 8 működik tökéletesen bírság CJ ..... Azt is somethign, hogy a Firefox 3 Beta, hogy telepítve van, majd megszabadulni újra. De megpróbáltam azt reinstallign mindhiába. Ez nagyon bosszantó, és miért nem sok hozzászólás ... Most nincs kerek kérve, hogy ha valaki más is ezt a problémát, vagy ha Dave tud semmit. Én teljesen ragasztani, és utálom nem tudják használni a Firefox. Lehet, csak én megyek, és törölje lemez és a terhelés a biztonsági másolat a néhány héttel ezelőtt, amikor dolgozik.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy megpróbál egy másik gépet?
| |||
| |||
| Try clearing your cache - dolgozott hasonló problémákkal nekem egyszer. Van futott a tisztítószerek, hogy eltávolították volna a Java cache mostanában? Próbálja újraindítás - hangzik, mintha már van, ha nem történik egy ideig talán győződjön meg arról, Java frissül, talán még újra. |
|
| |||
| |||
| Ja, és SG, naming a rendszer az Ön profiljában, így azt mutatja, az állás lenne ezt a fórumot a SEO óriási előny, hogy több szöveges hirdetések (kulcsszavak) a szálak így növelve a Google keresési forgalom. Természetesen ez ízlés és preferencia így megértem, ha nem szeretné, csak hagyja, tudod haver. |
|
| |||
| |||
| Nem, úgy tűnik, hogy csak ezen a számítógépen, de .... Épp most tett ugyanazon dolog újra a virtuális gépet. Alapvetően telepített IE8, míg a Firefox 2 volt már telepítve. Ekkor frissített FF 3 béta verzióját, majd eltávolítja a Beta visszamenni az FF2. A probléma megjelent újra. Azt sikerült megállapítani, hogy ezen a gépen most már valóban egy kis erőfeszítést rá. Csak uninstalled Firefox teljesen aztán uninstalled IE8. Aztán újra a Firefox 2, majd IE8. Nincs több probléma ![]() Én kitalálni, hogy valami hiba a Firefox 3 és most, hogy néhány további vizsgálatra. Szerintem ez valahogy ütközik IE8 ha telepítve van egy vicces sorozata .... Evil: Csak újratelepítendő JRE most. Meg egyébként is szükséges frissítése Nem biztos, hogy bármi köze van, hogy mégis.Próbáltam clearing cache előtt, de ez nem segít ![]() Dave: Úgy döntöttem, hogy nem tette a rendszer specs aláírását, mert az én találok egy kicsit idegesítő, hogy a lapozáshoz minden extra cucc egy szál csak olvasni az üzeneteket. De van egy ravasz ötlet Én kialakítása, amely elrejti a rendszer specs nekem, de mindenki más lesz látni őket Most olvastam, hogy néhány Firefox Developers dokumentációt.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Az internet biztonságosabb lesz a Java ![]() A rossz hír az, hogy a probléma nem jön vissza, részben ... Néha működik néha nem. Tényleg CBA próbálni, és a szám meg most kell aludni. De elég biztos, hogy valamit csinálni, és nem IE8 Firefox most. Véres Windows. Spot, annak csak egy ötlet volt, hogy kiszűrje a bizonyos CJ threads egy kis script a Firefox, akárcsak Új-blokkolót, hogy a munka. Meg kell felboncol Daves HTML először arra, hogy egy egyszerű módja annak, hogy keresse meg a rendszer specs majd elrejteni azt az oldalt
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Van IE8 béta még? |
|
| |||
| |||
| SG Ok, np. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Sky + doboz | austringer | Off Topic Discussion | 4 | 27. július 2008 00:42 |
| Gyors válasz nem működik | evilfantasy | Közösségi Hírek & Chat | 3 | 11. február 2008 12:38 |
| Szeretnék egy gyors választ, amelyek os? | craiig | A Windows operációs rendszerek | 2 | 27. január 2008 11:14 |
| Need nagyon gyors válasz túlfűtést! | Eltocliousus | Általános fémáru Chat | 8 | 20. január 2008 10:17 |
| Téma eszközök | |
| |