![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לי נראה שיש בעיה עם מוזר ואולי Firefox Internet Explorer 8. ב-Firefox, אם אני הולכת או תגובה מהירה בתחתית התגובה, או ללכת על אפשרות תגובה מלאה נראה כאילו טקסט המקום שבו אתה כותב את ההודעה blanked החוצה. נראה לרגע עם הסמן בו ואז פשוט הופך אפור ואני לא יכול ללחוץ עליו. כאילו אין שם תיבת הטקסט. זה נראה שהוא טוען להתחיל עם אישור ולאחר מכן, כאשר הרקע אפור תיבת הטקסט נכנס זה מפסיק לפעול. זה לא תמיד קורה ולפעמים מרענן את הדף cures כל אותו והוא פועל כהלכה. אני נראה לי יש את הבעיה מאז התקנתי את Internet Explorer 8 לבדיקת אתרי אינטרנט ועוד, אבל העניין הוא ש-Internet Explorer 8 עובד בסדר לחלוטין עבור ג 'יי ..... ייתכן גם somethign לעשות עם Firefox 3 Beta כי התקנתי ואז יש להיפטר של שוב. אבל ניסיתי reinstallign זה ללא הועיל. זה מעצבן ביותר, והוא מדוע לא הייתי שולח הרבה ... אני פשוט לא הגיע סיבוב כדי לשאול אם למישהו אחר יש בעיה זו או אם דייב יודע כלום. אני תקועה לחלוטין על אותה שנאה לא תוכל להשתמש ב-Firefox. אולי אני פשוט ללכת לנגב את הדיסק או לטעון מתוך גיבוי לפני כמה שבועות כאשר הוא עובד.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם ניתן לנסות מכונה אחרת?
| |||
| |||
| נסה לנקות את המטמון - עבד על בעיות דומות לי פעם אחת. האם אתה רץ כל cleaners שהיה פינה את ג 'אווה המטמון לאחרונה? נסה יתכן ואיתחול - נשמע כאילו יש לך כבר אם זה קורה כבר כמה זמן אז אולי הוא לוודא עדכון ג 'אווה, אולי אפילו להתקין אותו מחדש. |
|
| |||
| |||
| הו ו SG, שיום המערכת שלך בפרופיל שלך אז זה מראה על הודעות יהיה עושה בפורום ענק SEO תועלת, הוא יותר מודעות טקסט (מילות מפתח) כדי פתילים ובכך להגדיל את תנועת החיפוש של Google. ברור שזה עניין של טעם או העדפה אז אני מבין אם לא תרצה, אתה יודע רק לתת חבר. |
|
| |||
| |||
| לא, זה נראה כי יהיה זה רק מחשב אבל .... יש לי בדיוק את אותו הדבר עשוי לקרות שוב בעוד VM. בעיקרון מותקן תוך IE8 Firefox 2 היה מותקן כבר. אז עדכון ל FF 3 גירסת הביתא ולאחר מכן הוסר הביתא לחזור FF2. הבעיה הופיעה שוב. יש לי הצליחו לתקן את זה במחשב זה עכשיו אני באמת צריך לשים כמה מאמץ את העניין. אני רק Firefox הוסר לחלוטין אז הוסר IE8. אז מחדש את Firefox 2 ולאחר מכן IE8. אין יותר בעיות ![]() אני מנחש שזה קצת סוג של באג ב-Firefox 3 ו AM הולך לעשות עוד כמה בדיקות. אני חושב שזה איכשהו מתנגש עם IE8 כאשר הוא מותקן בתוך רצף מצחיק .... הרע: אני רק עכשיו JRE מחדש. זה בכלל צורך בעדכון לא בטוח אם היה משהו לעשות עם זה בכל זאת.ניסיתי לנקות את המטמון לפני אבל זה לא עזר ![]() דייב: בחרתי לא לשים את המערכת מפרט את החתימה כי אני מוצא את זה קצת מעצבן לעשות כדי לגלול בין כל מיני דברים מיותרים על התגובה, רק כדי לקרוא את ההודעות. אבל יש לי רעיון אני תחבלנות התנכלות כי יהיה להסתיר את מערכת מפרט בשבילי, אבל כולם עדיין יוכלו לראות אותם עכשיו לקרוא קצת בתיעוד של Firefox מפתחים.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם זה משהו לעשות עם הצג חתימות?
| |||
| |||
| האינטרנט היה כנראה להיות בטוח יותר ללא ג 'אווה ![]() החדשות הרעות הבעיה שלי היא כי יש לחזור בחלקו ... לפעמים זה עובד לפעמים לא. אני באמת CBA לנסות לחשב את זה עכשיו, אני צריך לישון. אבל אני די בטוח שזה משהו לעשות עם IE8 ולא את Firefox עכשיו. Windows ארורים. ספוט, שלו רק היה לי רעיון לסנן בחלקים של ג 'יי פתילים עם קצת סקריפט ב-Firefox, כמו איך הוסף Blockers עבודה. אני צריך לנתח Daves-HTML הראשון כדי למצוא דרך קלה לאתר את המערכת ולאחר מכן מפרט להסתיר אותה מהדף
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| האם IE8 Beta עדיין? |
|
| |||
| |||
| בסדר SG, np. |