![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man atrodo, kad Gruodžio Keista problema su Firefox ir Internet Explorer, gali būti 8. "Firefox", jei aš einu į vieną Quick Reply ne iš siūlų apačioje arba pereiti į pilną atsakymą galimybe, ji atrodo taip pat, jei teksto srityje, kai rašote pranešimą blanked out. Atrodo, dėl kurių į jį žymeklį antra ir tada tiesiog virsta pilka ir aš negaliu paspausti ant jo. Kaip ir nėra jokio teksto laukas ten. Atrodo, kad jis įkelia Gerai, prasideda tada, kai pilkas fonas teksto lauką ateina ji nustoja veikti. Ji ne visada ir kartais atnaujinti puslapį išgydo ji ir viskas veikia tinkamai. Man atrodo, kad turėjo problemų, nes aš niekada įdiegta "Internet Explorer 8 bandyti svetaines ir tt Bet tai, kad Internet Explorer 8 darbai tikrai baudą CJ ..... Jis taip pat gali būti somethign daryti su Firefox 3 Beta, kad aš sumontuoti ir tada atsikratė dar kartą. Bet aš stengiausi reinstallign to jokios naudos. Tai labiausiai erzina, ir kodėl man nebuvo daug skelbimu ... Aš tiesiog negavote turas prašyti, jei kas nors turi šią problemą, arba jei Dave žino viską. Aš visiškai pakimba ant jo ir neapykanta, kad negali naudoti Firefox. Aš tiesiog eiti ir valyti mano disko ir įkelti atsarginę kopiją iš kelias savaites, kai ji dirbo.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar galima bandyti kitą mašiną?
| |||
| |||
| Pabandykite išvalyti talpyklą - dirbo su panašiomis problemomis man vieną kartą. Ar jūs paleidote bet siurbliai, kad būtų pašalinta Java cache neseniai? Pabandykite perkrauti - skamba jau turite, jei ji buvo daroma dėl to, o gal ir įsitikinti, ar Java yra atnaujinamas, o gal net ir įdiegti jį. |
|
| |||
| |||
| O ir SG, pavadino savo sistemą į savo anketą, kad ji rodo postus būtų padaryti forume didelį optimizavimo nauda, tai daugiau reklamos tekstą (raktažodžius) į temas tokiu būdu gerinant "Google" paieškos srautą. Akivaizdu, kad skonį ir pageidavimus dalykas, kad aš suprantu, jei norite ne, tik leidžia jums žinoti, mate. |
|
| |||
| |||
| Ne, tai atrodo, kad tiesiog reikia tai kompiuterio, bet .... Aš ką tik padarė tą patį atsitikti vėl VM. Esmės įdiegta IE8 o "Firefox 2" buvo įdiegta jau. Tada Atnaujinta FF 3 beta versija ir tada pašalinta Beta grįžti į FF2. Problema vėl atsirado. Man pavyko ją išspręsti šiame kompiuteryje dabar aš tikrai ją šiek tiek pastangų į jį. Aš tiesiog pašalinta Firefox visiškai tada pašalinta IE8. Tada iš naujo įdiegti "Firefox 2" ir tada IE8. Ne daugiau problemų ![]() I am guessing, kad kai kurios klaidos Firefox 3 rūšiuoti ir einu pas ką nors daugiau bandymų. Manau, kad tai kažkaip prieštarauja IE8, kai ji yra įrengiama, juokinga seka .... Blogis Aš tiesiog iš naujo įdiegti JRE dabar. Tai reikia atnaujinti šiaip Nesate tikras, ar jis ką nors daryti su juo nors.Bandžiau išvalyti talpyklą anksčiau, bet tai nepadėjo ![]() Dave: Mane pasirinko ne pridėti mano svaidytuvo į mano parašą, nes man atrodo šiek tiek erzina, kad turi pereiti per visą papildomą medžiagą iš pokalbio tik skaityti pranešimus. Bet aš gudrus idėją aš kūrimą, kurie bus paslėpti sistemos specifikacija man, bet ir visi kiti vis dar galės pamatyti juos Dabar skaityti kai Firefox Programavimas dokumentus.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| Internetas tikriausiai bus saugesni be Java ![]() Bloga naujiena yra ta, kad mano problema grįžti iš dalies ... Kartais tai veikia kartais ne. Tikrai ENA pabandyti pav it out now, I need to sleep. Bet Aš tikiu kad yra kažkas, ką daryti su IE8 o ne Firefox dabar. Bloody Windows. Vietoje, jos tiesiog idėja turėjau filtruoti tam tikras temas CJ su mažai scenarijų Firefox, kinda patinka Pridėti blokatoriai darbą. Man reikia perpjauti daves HTML pirmasis rasti paprasčiausias būdas rasti svaidytuvo ir tada ją slėpti nuo puslapis
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ar Still IE8 beta? |
|
| |||
| |||
| Gerai SG, np. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Dangus + dėžės | austringer | Off Topic Discussion | 4 | 27 liepa 2008 00:42 |
| Greitas atsakymas neveikia | evilfantasy | Community News & Chat | 3 | 11 vasaris 2008 12:38 |
| Norite greitai atsakyti į kurį OS? | craiig | Windows "operacinės sistemos | 2 | 27 sausis 2008 11:14 |
| Reikia labai greito atsakymo, perkaitimas! | Eltocliousus | General Hardware Chat | 8 | 20 sausis 2008 10:17 |
| Temos įrankiai | |
| |