![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man šķiet, kam ir dīvaina problēma ar Firefox un, iespējams, Internet Explorer 8. Firefox, ja man iet vai nu Ātrā atbilde ir apakšā pavedienu vai iet uz pilnu atbildi variants šķiet kā teksta apgabals, kurā rakstāt ziņu, ir blanked out. Šķiet, par otro ar kursoru un tad tikai kļūst pelēks, un es nevaru uzklikšķināt uz tā. Tāpat nav nekāda teksta lodziņu tur. Šķiet, ka tā slodze Labi, lai sāktu ar un pēc tam, kad pelēks fons tekstlodziņa nāk, tas pārstāj darboties. Tas ne vienmēr notiek, bet dažreiz atsvaidzināt lapu dziedina, un tas viss darbojas pareizi. Man šķiet, ir bijusi problēma, kopš es instal Internet Explorer 8 testa tīmekļa vietnes u.tml Bet lieta ir tā, ka Internet Explorer 8 darbi absolūti sodanaudu CJ ..... To var arī somethign darīt ar Firefox 3 Beta, ka es instal un tad vaļā no jauna. Bet esmu mēģinājis reinstallign to veltīgi. Tas ir ļoti kaitinošas un kāpēc man nav norīkojuma daudz ... Man vienkārši nav ieguvuši ap to jautā, ja kāds cits ir šī problēma, vai ja Deivs nezina neko. Es esmu pilnīgi iestrēdzis uz tā un naids nav iespējams izmantot Firefox. Es varētu vienkārši aiziet un noslaucīt manu disku un kravas rezerves no pirms pāris nedēļām, kad tas tika strādā.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai ir iespējams izmēģināt citu mašīnu?
| |||
| |||
| Mēģiniet klīringa kešatmiņu - strādājis par līdzīgām problēmām, man vienu reizi. Vai jūs skrēja visiem tīrīšanas līdzekļiem, kas būtu notīrīta Java cache nesen? Izmēģiniet rebooting - izklausās jums jau ir, ja tas ir noticis, lai, kamēr tā iespējams pārliecināties Java tiek atjaunināts, varbūt pat pārinstalēt to. |
|
| |||
| |||
| Ak un SG, nosaucot savu sistēmas jūsu profilā, tādējādi tas liecina amatos būtu jādara forums milzīgs SEO labumu, reklāmas daudz teksta (atslēgvārdi) ar diegiem, tādējādi paaugstinot Google meklēšanas satiksmi. Acīmredzot tas ir gaumes jautājums un priekšrocības, lai es saprotu, ja vēlaties ne, vienkārši ļaujot jums zināt mate. |
|
| |||
| |||
| Nē, tas šķiet vienkārši tas PC, bet .... Es tikko pats notiek vēlreiz VM. Būtībā uzstāda IE8 kamēr Firefox 2 tika uzstādīta jau. Atjaunināti FF 3 Beta versija un tad atinstalēt Beta doties atpakaļ uz FF2. Problēma parādījās atkal. Man ir izdevies salabot uz šī datora tagad es tiešām pūles tajā. Es tikko atinstalēt Firefox pilnīgi tad atinstalēta IE8. Tad pārinstalēta, Firefox 2 un pēc tam IE8. Ne vairāk problēmu ![]() I am guessing, ka tā ir sava veida kļūda Firefox 3 un esmu darīs dažas vairāk testēšana. Es domāju, ka tas ir kaut kādā veidā pretrunā ar IE8, ja tas ir uzstādīts funny kārtas .... Evil: Es tikko pārinstalēta JRE tagad. Tai bija nepieciešama atjaunināšana jebkurā gadījumā Nav pārliecināts, vai tas bija kāds sakars ar to though.Es mēģināju mijieskaita cache agrāk, bet tas nepalīdzēja ![]() Dave: Es izvēlējos nevar likt manas sistēmas specs ar savu parakstu, jo man šķiet mazliet kaitinošas ir, lai ritinātu cauri visiem papildu sabāzt thread tikai lasīt ziņojumus. Bet man ir viltīgs ideja es esmu izstrādājot ka slēps sistēmas specs man, bet visi pārējie joprojām būs iespēja redzēt Tagad lasīt dažus Firefox Developers dokumentāciju.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Mana sistēma: Tim
|
|
| |||
| |||
| Internetu, iespējams, būtu drošāka bez Java ![]() Sliktās ziņas ir, ka mana problēma ir atgriezusies daļēji ... Dažreiz tas strādā reizēm tā nav. Es tiešām CBA mēģināt skaitlis it out tagad, man vajag gulēt. Bet es esmu diezgan pārliecināts, ka tā ir kaut ko darīt ar IE8 un ne Firefox tagad. Bloody Windows. Vietas, tā tikai doma man bija, lai filtrētu noteiktus daļas CJ pavedieni ar nelielu skriptu Firefox, kinda tāpat kā Pievienot blokatori darbu. Man vajag preparēt Daves HTML vispirms atrast vienkāršu veidu, kā atrast sistēmas specs un tad slēpt to no lappuses
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Vai IE8 joprojām beta? |
|
| |||
| |||
| Ok SG, np. |
![]() |
|
| Bookmarks |