rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Wspólnoty Nowości Czat

Register

Nie można wpisać cokolwiek w odpowiedzi na wątku pola tekstowe?

Reply

Narzędzia wątku
Old 8 kwietnia 2008, 15:34
Moderator grupy

Default Nie można wpisać cokolwiek w odpowiedzi na wątku pola tekstowe?

I wydaje się mieć dziwne problemy z Firefox i Internet Explorer 8 ewentualnie.

W przeglądarce Firefox, jeżeli odejdę albo Odpowiedz na dole wątku lub przejdź do pełnej opcji Odpowiedz wydaje się tak, jakby tekst obszarze gdzie napisać wiadomość jest ukryte.

Wydaje się, do drugiego z kursorem w nim, a potem po prostu się szare i nie mogę kliknąć na nim. Podobnie jak nie ma tam pola tekstowego.

Wydaje się, że ładunki OK, aby rozpocząć i wówczas, gdy szare tło dla pola tekstowego jest w nim przestaje działać.

Nie zawsze się zdarzyć, a niekiedy odświeżyć stronę leczy i wszystko działa poprawnie.

I wydaje się, że miał problem odkąd zainstalowany program Internet Explorer 8 dla testowania stron internetowych itd. Ale jest to, że Internet Explorer 8 utworów absolutnie dobrze CJ .....

Może być również somethign zrobić w Firefoksie 3 Beta że zainstalowany, a następnie pozbyć się ponownie. Ale mam reinstallign próbował go bezskutecznie.

Jest to najbardziej irytujące i dlaczego nie zostały delegowania dużo ... Ja po prostu nie dostał się do rundy z prośbą, jeśli ktoś ma ten problem, lub jeśli Dave wie cokolwiek.

Jestem całkowicie zablokowany na nim i nienawiść nie są w stanie korzystać z przeglądarki Firefox. I może po prostu pójść i wytrzeć moim dysku i obciążenia zapasowej z kilka tygodni temu, kiedy została ona działać.

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Old 8 kwietnia 2008, 15:41
Administrator Group

Czy jest możliwe, aby spróbować innej maszynie?

Wystarczy, aby wykluczyć komputera.

Nie miałem żadnych innych raportów i moje maszyny są grzywny.

Let me know.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8 kwietnia 2008, 15:48
Moderator grupy

Wyczyść pamięć podręczną - pracował w podobnych problemów dla mnie raz.

Czy prowadził jakichkolwiek środków czyszczących, które rozliczane Twojej Java Wikisłowniku niedawno? Spróbuj zrestartować system - brzmi jak masz już wtedy, kiedy została dzieje na chwilę tak może się upewnić, Java jest aktualizowana, może nawet go ponownie zainstalować.

Old 8 kwietnia 2008, 15:48
Administrator Group

Oh i SG, nazywając swój system w swoim profilu, tak to pokazuje stanowisk byłoby robienie forum SEO ogromne korzyści, więcej reklam tekstowych (słowa kluczowe) do wątków zwiększając tym samym wyszukiwania Google ruchu.

Oczywiście jest to kwestia gustu i preferencji, tak rozumiem, jeśli chcesz, aby nie, po prostu informując Cię mate.
Old 8 kwietnia 2008, 16:25
Moderator grupy

Nie wydaje się, że tylko ten komputer, ale ....

I właśnie w to samo miejsce ponownie w VM. Zasadniczo zainstalowane IE8 jednocześnie Firefoksa 2 został już zainstalowany. Następnie aktualizacja FF do wersji Beta 3, a następnie odinstalowano Beta wrócić do FF2.

Problem pojawił się ponownie.

I udało się naprawić na tym komputerze teraz mam faktycznie wprowadzone pewne wysiłku w to. I just uninstalled Firefox następnie całkowicie odinstalować IE8. Następnie ponownie zainstalować Firefoksa 2, a następnie IE8. Nie więcej problemów

I am guessing że jest jakiś błąd w Firefoksie 3 i zamierzam zrobić kilka testów. Myślę, że jest jakiś konflikt z IE8, gdy jest zainstalowany w sekwencji śmieszne ....

Evil:
Ja po prostu ponownie zainstalowane JRE teraz. To zresztą potrzebnych aktualizacji Not sure if it was coś z nim zrobić chociaż.

I wyczyszczenie pamięci cache, ale to nie pomogło

Dave:
Wybrałem nie umieścić mój system specyfikacją w mój podpis, bo go znaleźć trochę irytujące, że aby przejść przez wszystkie dodatkowe materiały w wątku tylko do odczytu wiadomości. Ale mam pomysł przemyślność Ja się ukryć, że opracowanie systemu specyfikacje dla mnie, ale wszyscy nadal będą mogli je zobaczyć Teraz, aby przeczytać kilka Firefoksa Programiści dokumentacji.

Old 8 kwietnia 2008, 16:34
Moderator grupy

Cytat:
Ja po prostu ponownie zainstalowane JRE teraz. To zresztą potrzebnych aktualizacji
Lubię rzeczy na obwinianiu Java

Old 8 kwietnia 2008, 16:36
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by serverguy View Post
Wybrałem nie umieścić mój system specyfikacją w mój podpis, bo go znaleźć trochę irytujące, że aby przejść przez wszystkie dodatkowe materiały w wątku tylko do odczytu wiadomości. Ale mam pomysł przemyślność Ja się ukryć, że opracowanie systemu specyfikacje dla mnie, ale wszyscy nadal będą mogli je zobaczyć
Czy to nic wspólnego z Pokaż Podpisy?

My System: Tim

Procesor (y):
Athlon 64 3500 +
Płyta główna:
ASUS A8N-VM CSM
Pamięć RAM:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Karta graficzna (y):
nVidia GeForce 6600 512MB
Karta dźwiękowa:
Cherry RS 6000 m klawiatury
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s utrzymania
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (y):
SXGA płaskoekranowe
Operating System (-y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxboksa)
Old 8 kwietnia 2008, 16:46
Moderator grupy

Cytat:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Lubię rzeczy na obwinianiu Java
Internet będzie prawdopodobnie bezpieczniejsze bez Java

Złe wiadomości są takie, że mój problem ma wrócić częściowo ...

Czasami to działa czasami nie.

Naprawdę CBA i rysunek, aby spróbować go teraz, muszę spać. Ale jestem całkiem pewny jest coś zrobić z Firefoksa IE8 i nie teraz. Bloody Windows.

Spot, jej tylko pomysł miałem do odfiltrowywania niektórych regionach CJ z wątków mały skrypt w Firefoksie, kinda like how Dodaj blokery pracy. I trzeba wnikliwie Daves HTML najpierw znaleźć łatwy sposób zlokalizować system specyfikacją, a następnie ukryć go od strony

Old 8 kwietnia 2008, 17:10
Grupa dawcy

Czy IE8 jeszcze w wersji beta?
Old 9 kwi 2008, 01:59
Administrator Group

Ok SG, NP.
Reply

Register

Zakładki