![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I zdá sa, že majú problém s podivnou Firefox a Internet Explorer 8 možná.
Vo Firefoxe, keď som ísť buď Quick Odpovedať na spodnej nite alebo prejsť na plnú Odpovedať možnosť sa zdá, ako keby sa text, kde je písanie správ je vyčistený von. Zdá sa po druhej s kurzorom na to a potom jednoducho striedajú sivé a nemůžu kliknite na ňu. Rovnako ako neexistuje textového poľa tam. Zdá sa, že je, že zaťaženie OK začína a potom keď sa sivé pozadie pre textové pole príde to prestane fungovať. Neznamená to však vždy nastať a niekedy osviežujúci stránky vylieči, a to všetko funguje správne. Zdá sa, že tento problém od tej doby som nainštalovaný Internet Explorer 8 pre testovanie stránok apod Ale to je to, že Internet Explorer 8 diel úplne postačujúce pre CJ ..... Môže byť tiež somethign urobiť s Firefox 3 Beta že Nainstaloval som a potom mám zbaviť znova. Ale já jsem se pokusil reinstallign to bezvýsledne. Je veľmi nepríjemný, a preto som nebol vysielania oveľa ... Len som sa nedostal na bicykel a pýtal sa, či niekto iný má tento problém alebo ak Dave nevie vôbec nič. Som úplne prilepené na neho a nenávisť nie sú schopní používať Firefox. Môžem ísť a otrite môj disk a nahrát zálohu z pred niekoľkými týždňami, keď bol pracovný.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Je možné skúsiť iný stroj?
|
|||
|
|||
|
Skúste zúčtovania archívu - pracoval na podobných problémov pre mňa raz.
Už ste běžel akýchkoľvek čistiacich prostriedkov, ktoré by sa zbaví vaše Java cache nedávno? Skúste reštartu - to vyzerá ako už máte v prípade, že sa deje na chvíľu tak snad sa ubezpečil, Java je aktualizovaná, snáď i znovu nainštalovať. |
|
|
|||
|
|||
|
Oh a SG, pomenovanie vášho systému v profile tak sa ukazuje, v pracovných miest by sa robí SEO fórum obrovskú výhodu, že reklamy text (kľúčové slová) na závity a tým zvýšiť Google hľadanie prevádzky.
Je zrejmé, že je vecou vkusu a preferencií tak chápem, ak nechcem, stačí vám vedieť, kámo. |
|
|
|||
|
|||
|
Nie, zdá sa, že práve toto je PC, ale ....
Práve som sa to isté stalo opäť vo VM. V podstate nainštalovaný IE8 kým Firefox 2 je už nainštalovaný. Potom aktualizované na FF 3 Beta verziu a potom odinstalování Beta sa vrátiť k FF2. Problém sa objavil znova. I podarilo opraviť na tomto počítači hneď som skutočne dať nejaké úsilie na to. Len som odinstaloval Firefox potom úplne odinštalovať IE8. Potom přeinstalování Firefox 2 a potom IE8. Žiadne ďalšie problémy ![]() Já jsem hádat, že je nejaký problém v Firefox 3 a chystám urobiť ešte pár skúšok. Myslím si, že je nejakým spôsobom konfliktné s IE8, ak je inštalovaný vo vtipné sekvencie .... Evil: Jen jsem přeinstalovat JRE teraz. Je potrebné aktualizovať akokoľvek Nie ste si istí, ak by bolo čokoľvek robiť keď.Snažil som sa clearing cache pred, ale nebolo pomoci ![]() Dave: Vybrala som si nebola uvedená moje systému špecifikácie v môj podpis, pretože mi to trochu otravné musieť prechádzať všetky ďalšie veci do vlákno len na čítanie správ. Ale mám taký šikovný nápad som navrhol, že bude skrývať Systém špecifikácie pre mňa, ale všetci ostatní si budú môcť vidieť Teraz to trochu čítať Firefox Vývojári dokumentácie.
|
|||
|
|||
|
Citácia:
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citácia:
Môj systém: Tim
|
|
|
|||
|
|||
|
Na internete bude pravdepodobne bezpečnejšie bez Java
![]() Zlou správou je, že môj problém sa čiastočne vracať ... Niekedy to funguje v niektorých prípadoch tomu tak nie je. Naozaj CBA skúsiť a na to hned, musím spať. Ale som si istá, že je to niečo do činenia s IE8 a nie Firefox teraz. Bloody Windows. Spot, len jeho nápad som musel odfiltrovať určité časti SDES závity s trochou skript vo Firefoxe, docela rád, ako Pridajte blokátory práce. Potrebujem rozpitvat davęs HTML prvej nájsť jednoduchú cestu k nájdeniu systému špecifikácie a následne skryť zo stránky
|
|||
|
|||
|
IE8 je stále v beta?
|
|
|
|||
|
|||