![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чини се да ћу имати проблема са чудним и евентуално Фирефокс Интернет Експлорер 8. У Фирефокс, ако идем било Куицк Одговори на дну да су конца или идите на опцију Фулл Реплы то изгледа као да је текст подручју где сте написали поруку је невидљив вањска страна. Чини се за другу са курсора у њему, а затим скреће само сива, а ја не могу да кликнем на њу. Као да нема текстуални оквир постоји. Чини се да се учита у реду да бисте започели са, и онда када сиву подлогу за текстуални оквир долази у то престане да ради. То није увек догоди, а понекад и освјежавајуће страницу лечи га и то све ради исправно. Чини се да сам имао проблема откад сам инсталиран Интернет Експлорер 8 за тестирање уеб странице итд Али ствар је да Интернет Експлорер 8 радова апсолутно у реду за ЦЈ ..... Он мај такође бити сометхигн учинити са Фирефокс 3 Бета да сам инсталирао и онда је добио ослободити од поново. Али сам покушао реинсталлигн то не искористити. То је највише смета и зашто нисам била постинг много ... ЈА праведан је добио округли нису на молба ако било ко другачије је овај проблем, или ако Даве зна ништа. Ја сам заглави на потпуно мрзе га и не могу да користе Фирефокс. ЈА мај праведан ићи и Обришите мој диск и лоад бацкуп од неколико недеља, када је у функцији.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли је могуће испробати други машина?
| |||
| |||
| Покушајте чистину привремену меморију - радио на сличне проблеме за мене једанпут. Имате ли било каквих чистача еарлы да би ваше бриа̨е Јава цацхе недавно? Покушај поновног покретања оперативног сушта - звучи као већ имате, ако га је неко време дешава па можда побрините се ажурирају Јава, можда чак и наново Интернет. |
|
| |||
| |||
| Ох и СГ, именовање система у свом профилу тако да показује на постове био би радиш форум СЕО велику корист, она огласе текст (кључне речи) у нитима тако повећава Гоогле претрагу промет. Очито је то ствар укуса и преференција тако Разумем ако желите да не, само би Вас обавестили другарица. |
|
| |||
| |||
| Но, чини се да се управо овај ПЦ, али .... Имам праведан је направио исту ствар поновити на СМ. Углавном ИЕ8 инсталиран Фирефокс 2, док је већ инсталиран. Тада се ажурирају ФФ 3 бета верзију, а затим деинсталирана Бета да се врати ФФ2. Проблем се појавио поново. Ја сам успео поправити на овом рачунару сада сам заправо ставити неке труда у њу. ЈА праведан деинсталирана Фирефокс потпуно онда деинсталирана ИЕ8. Тада реинсталлед Фирефокс 2 и онда ИЕ8. Нема више проблема ![]() Ја сам гуессинг да је неки буг у Фирефокс 3, а ја лијегање чинити неке више тестирања. Мислим да је некако у конфликту са ИЕ8 када је инсталиран на след смешно .... Евил: ЈА праведан реинсталлед ЈРЕ сада. Било је потребно модернизација свакојако Нисте сигурни, ако је то било што радити са њом ипак.ЈА суђен чистини цацхе пре, али то није помоћ ![]() Даве: Сам изабрао да не ставите мој систем наочаре у мој потпис, јер мислим да га мало смета да има да бисте се кретали кроз све екстра ствари у тхреад само за читање поруке. Али имам лукав сам осмишљавању идеја које ће сакрити система наочаре за мене, а сви остали ће и даље бити у могућности видјети их Сада прочитати неке Фирефокс девелоперс документацију.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Мы Сыстем: Тим
|
|
| |||
| |||
| На интернету ће вероватно бити сигурнији без Јава ![]() Лоша вест је да је мој проблем је делимично вратити ... Понекад се ради некад не. ЈА стварно ЦБА покушати лик га сада, да морам спавати. Али, ја сам прилично сигурна да је нешто радити са ИЕ8 Фирефокс, а не сада. Крвави Уиндоус. Спот, његове идеје само сам морао филтрирате одређене делове од ЦЈ тхреадс уз мало скрипту у Фирефокс, попут кинд хоу Адд блокатори рада. Требам сецирати Давес ХТМЛ први пронаћи једноставан начин пронађите сыстем наочари и онда сакрити од стране
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| ИЕ8 је још увек у бета? |
|
| |||
| |||
| Ок СГ, НП. |