az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Genel Forumlar > Toplum Haber ve Sohbet

Register

Can iplik metin kutuları cevap yok türü bir şey?

Reply

Konu Araçları
Old 8 Nisan 2008, 15:34
Moderatör Grubu

Default Can iplik metin kutuları cevap yok türü bir şey?

Firefox ve garip bir sorun yaşıyorsanız gibi görünüyor belki Internet Explorer 8.

Firefox'ta, eğer ya Hızlı Cevap bir ipliğin altında git veya sanki metin alan bir mesaj yazmak görünüyor Tam yanıt seçeneği gidin dışarı blanked olduğunu.

Bu da bir gösterge ile ikinci ve daha sonra sadece gri olur ve üzerinde yapamam tıklayın görünür. Gibi bir metin kutusu var.

Bu bir metin kutusu için gri arka plan bu iş durur gelir bu yükler ile başlamak için Tamam'ı ve sonra gibi görünüyor.

Bu her zaman olmaz bazen sayfa tedavileri de yenilemek ve tüm düzgün çalışır.

Ben bende test web siteleri vs Ama Internet Explorer 8 yüklü olan şey, Internet Explorer 8 kesinlikle CJ ..... için iyi çalışmaktadır hiç sorun olduğu gibi

Ayrıca Firefox 3 Beta ile bu yüklü yapmak ve somethign olabilir var sonra tekrar kurtulun. Ama ben denedim boşuna bu reinstallign.

Bu çok can sıkıcı bir durum ve neden çok ilanıyla henüz bir ... Sadece başkasının veya bu sorun, eğer Dave şey biliyor soran bitmedi değil.

Ben tamamen takılıyorum ve Firefox kullanabilirsiniz olmayan nefret ediyorum. Sadece git ve benim diski silmek ve birkaç hafta önce zaman çalışıyordu bir yedek yükleyin.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 8 Nisan 2008, 15:41
Yönetici Grubu

Başka bir makinede denemek mümkün mü?

Sadece PC'nizin dışarı kuralın.

Ben ve benim makineleri iyi başka rapor ettim.

Bana bildirin.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8 Nisan 2008, 15:48
Moderatör Grubu

Önbelleğinizi temizleme deneyin - Benim için benzer sorunlar üzerinde bir kez çalıştı.

Bu son Java önbelleğini temizledim olurdu herhangi bir temizleyici kaçtı mı? Eğer bunu belki emin Java, hatta belki de onu yeniden güncellenir yapmak bir süre olay oldu gibi zaten rebootlayana deneyin - çalar.

Old 8 Nisan 2008, 15:48
Yönetici Grubu

Oh ve SG, bu mesajlar, bu reklamları daha metin (anahtar kelimeler) parçacığı için böylece Google arama trafiği artırma büyük bir SEO faydası forumu yapıyor olacağını gösterir Profilinizde sistem adlandırma.

, Sadece izin için Açıkçası bu zevk ve tercih meselesi dolayısıyla Eğer isterseniz anlıyorum dostum olduğunu biliyorum.
Old 8 Nisan 2008, 16:25
Moderatör Grubu

Hayır, sadece bu bilgisayar ama .... gibi görünüyor

Ben de aynı şeyi tekrar VM çıkagelmek yaptık. Temelde IE8 da Firefox 2 yüklü zaten yüklenmiş. Sonra 3 Beta sürümüne ve FF güncellendi sonra FF2 gitmek için Beta kaldırıldı.

Sorun yine çıktı.

Bu bilgisayarda şimdi gerçekten bazı çaba sarf etmesi tamir başardı. Ben sadece Firefox tamamen sonra IE8 kaldırıldı kaldırıldı. Sonra ve sonra IE8 Firefox 2 yeniden yükledim. Artık sorunları

Ben bu Firefox 3 hata bir tür ve daha fazla test yapmak için gidiyorum tahmin duyuyorum. Ben bir IE8 zaman komik sırada .... yüklü ile çelişkili olduğunu düşünüyorum

Şeytan:
Ben sadece JRE şimdi yeniden yükledim. Bu ne olursa olsun güncellemeyi gerekli Eğer onunla da yapmak bir şey oldu değil elbette.

Daha önce ancak yardımcı olmadı Önbelleği temizleme çalıştı

Dave:
Çünkü ben biraz bir iplik tüm ekstra şeyler üzerinden sadece mesajları okumak gidin olması rahatsız edici bulmak benim imza benim sistem özellikleri koymak için seçtim. Ama bu benim için sistem özellikleri gizlemek olacaktır devising pm kurnaz fikrim var, ama herkes yine de onları görebilir Şimdi Firefox Geliştiriciler belgeleri okuyabilirsiniz.

Old 8 Nisan 2008, 16:34
Moderatör Grubu

Alıntı:
Ben sadece JRE şimdi yeniden yükledim. Bu ne olursa olsun güncellemeyi gerekli
Java bir şeyler suçlama gibi

Old 8 Nisan 2008, 16:36
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by serverguy View Post
Çünkü ben biraz bir iplik tüm ekstra şeyler üzerinden sadece mesajları okumak gidin olması rahatsız edici bulmak benim imza benim sistem özellikleri koymak için seçtim. Ama bu benim için sistem özellikleri gizlemek olacaktır devising pm kurnaz fikrim var, ama herkes yine de onları görebilir
Göster İmzalar ile ilgili bir şey var mı?

Benim Sistemi: Tim

İşlemci (ler):
Athlon 64 3500 +
Anakart:
Asus A8N-VM CSM
RAM hafıza:
Korsan PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Ses Kartı:
Kiraz SC 6000 K klavye
Sabit Disk (ler):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s devam
Optik Sürücü (ler):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Soğutma:
Stok
Telewest 2x20Mb/sec
Monitör (ler):
SXGA düz panel
İşletim Sistemi (ler):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 8 Nisan 2008, 16:46
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Java bir şeyler suçlama gibi
Internet muhtemelen Java olmadan güvenli olacak

Kötü haber, benim sorun kısmen geri geldi ise ...

Bazen bazen değil çalışır.

Gerçekten CBA denemek ve şimdi anlamaya, ben uyumak istiyorum. Ama güzel bir IE8 ve Firefox artık ne bir şey olduğunu eminim. Kanlı Windows.

Spot, onun sadece bir fikir Firefox'ta biraz betiği, nasıl blokörleri eser ekle gibi çok ile CJ Threads bazı parçalar filtrelemektir gerekiyordu. Ben Daves HTML sistem özellikleri bulmak için kolay bir yol bulmak için ilk incelemek ve daha sonra gereken sayfa gizlemek

Old 8 Nisan 2008, 17:10
Bağış Grubu

Beta mı devam IE8?
Old 9 Nisan 2008, 01:59
Yönetici Grubu

Tamam SG, np.
Reply

Register

Bookmarks