менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Community News & чат

Register

Можете не вводьте нічого у відповідь на коробках потоку тексту?

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 квітня 2008, 15:34
Модератор групи

Default Можете не вводьте нічого у відповідь на коробках потоку тексту?

Мені здається, маючи дивної проблеми з Firefox і, можливо, Internet Explorer 8.

У браузері Firefox, якщо я піду або швидку відповідь на дні потоку або перейдіть у опцію повної відповіді здається, що якщо текст районі, де ви пишете повідомлення з ковдри.

Він з'являється на другому з курсором в ньому, а потім просто стає сірою і не можу клацнути по ньому. Як немає там текстове поле.

Здається, що вона завантажує ОК, щоб почати с, а потім, коли сірий фон для тексту у вікні відбувається це перестає працювати.

Це відбувається не завжди, а іноді і обновіть сторінку лікує його і все працює правильно.

Я, здається, була проблема з тих пір я встановив Internet Explorer 8 для тестування веб-сайти Але річ у тому, що Internet Explorer 8 працює абсолютно штрафу для CJ .....

Він також може бути somethign робити з Firefox 3 Beta, що я встановив, а потім позбулися знову. Але я намагався reinstallign він безуспішно.

Це дратує найбільше і чому я не був проводки багато ... Я просто ще не зібрався з проханням, якщо хтось інший даною проблемою, або, якщо Дейв нічого не знає.

Я повністю застряг на ньому і ненавидять не будучи в змозі використовувати Firefox. Я можу просто піти і знищити мій диск і завантажити резервну копію кілька тижнів тому, коли вона працює.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 8 квітня 2008, 15:41
Адміністратор групи

Можна спробувати іншій машині?

Просто, щоб виключити ПК.

У мене не було ніяких інших доповідей і моєї машини все в порядку.

Дайте мені знати.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 8 квітня 2008, 15:48
Модератор групи

Спробуйте очистити кеш - працював на аналогічній завдання для мене жодного разу.

Ви побігли будь-які чистячі засоби, що б очищав кеш Java останнім часом? Спробуйте перезавантаженням - звучить, як у вас вже є, якщо вона відбувається в той час як таке може бути, переконайтеся, що оновлення Java, може бути, навіть перевстановіть його.

Old 8 квітня 2008, 15:48
Адміністратор групи

Ах, С. Г., назвавши вашу систему у вашому профілі, і це видно з посади будуть робити форум SEO величезну користь, вона кілька текстових оголошень (ключові слова), щоб тим самим збільшення пошукового трафіку Google.

Зрозуміло, це справа смаку і уподобань тому я розумію, якщо ви не хотіли, просто попереджають вас про Mate.
Old 8 квітня 2008, 16:25
Модератор групи

Ні, здається, просто це комп'ютер, але ....

Я тільки що зробив те ж саме повторилося в VM. Основна установка IE8 в той час як Firefox 2 вже був встановлений. Потім оновлений FF 3 Beta версію, а потім видалити бета, щоб повернутися в FF2.

Проблема з'явилася знову.

Мені вдалося це виправити на цьому комп'ютері тепер у мене є фактично поклав деякі зусилля в неї. Я просто повністю вилучити Firefox потім видалити IE8. Потім перевстановити Firefox 2, а потім IE8. Немає більше проблем

Я здогадався, що це якась помилка в Firefox 3, і я збираюся зробити ще кілька випробувань. Я думаю, що це якимось конфлікт з IE8, коли вона буде встановлена в послідовності смішні ....

Evil:
Я просто перевстановити JRE зараз. Це все одно потребує оновлення Чи не впевнений, якщо вона що-небудь зробити з ним хоча б.

Я намагався очистити кеш і раніше, але це не допомогло

Dave:
Я вирішив не ставити мої специфікації системи в моєму підпису, тому що я вважаю, це трохи дратує мати, щоб перегорнути всі додаткові речі в обговоренні тільки читати повідомлення. Але в мене є хитра ідеєю я розробки, що приховає система специфікації для мене, але всі інші ще зможемо побачити їх Тепер, щоб почитати документацію розробників Firefox.

Old 8 квітня 2008, 16:34
Модератор групи

Цитата:
Я просто перевстановити JRE зараз. Це все одно потребує оновлення
Я хотів звинувачувати матеріал на Java

Old 8 квітня 2008, 16:36
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав serverguy View Post
Я вирішив не ставити мої специфікації системи в моєму підпису, тому що я вважаю, це трохи дратує мати, щоб перегорнути всі додаткові речі в обговоренні тільки читати повідомлення. Але в мене є хитра ідеєю я розробки, що приховає система специфікації для мене, але всі інші ще зможемо побачити їх
Це нічого спільного з шоу підписів?

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 8 квітня 2008, 16:46
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав evilfantasy View Post
Я хотів звинувачувати матеріал на Java
Інтернету, ймовірно, буде безпечніше без Java

Погана новина в тому, що моя проблема повернулася Частково ...

Іноді це працює іноді ні.

Я дійсно CBA, щоб спробувати фігуру прямо зараз, мені потрібно спати. Але я абсолютно впевнений, що це щось робити з IE8 і Firefox, не зараз. Кривавий Windows.

Spot, її тільки ідея, мені довелося відфільтрувати певних частинах нитки CJ з невеликою скрипт в Firefox, ніби як, яким чином Додати блокатори роботу. Мені потрібно препарувати Daves HTML перший знайшов легкий спосіб знайти специфікації системи, а потім приховати його від сторінка

Old 8 квітня 2008, 17:10
Донор групи

Є ще на IE8 Beta?
Old 9 квітня 2008, 01:59
Адміністратор групи

Ok С.Г., NP.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.