![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мені здається, маючи дивної проблеми з Firefox і, можливо, Internet Explorer 8. У браузері Firefox, якщо я піду або швидку відповідь на дні потоку або перейдіть у опцію повної відповіді здається, що якщо текст районі, де ви пишете повідомлення з ковдри. Він з'являється на другому з курсором в ньому, а потім просто стає сірою і не можу клацнути по ньому. Як немає там текстове поле. Здається, що вона завантажує ОК, щоб почати с, а потім, коли сірий фон для тексту у вікні відбувається це перестає працювати. Це відбувається не завжди, а іноді і обновіть сторінку лікує його і все працює правильно. Я, здається, була проблема з тих пір я встановив Internet Explorer 8 для тестування веб-сайти Але річ у тому, що Internet Explorer 8 працює абсолютно штрафу для CJ ..... Він також може бути somethign робити з Firefox 3 Beta, що я встановив, а потім позбулися знову. Але я намагався reinstallign він безуспішно. Це дратує найбільше і чому я не був проводки багато ... Я просто ще не зібрався з проханням, якщо хтось інший даною проблемою, або, якщо Дейв нічого не знає. Я повністю застряг на ньому і ненавидять не будучи в змозі використовувати Firefox. Я можу просто піти і знищити мій диск і завантажити резервну копію кілька тижнів тому, коли вона працює.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можна спробувати іншій машині?
| |||
| |||
| Спробуйте очистити кеш - працював на аналогічній завдання для мене жодного разу. Ви побігли будь-які чистячі засоби, що б очищав кеш Java останнім часом? Спробуйте перезавантаженням - звучить, як у вас вже є, якщо вона відбувається в той час як таке може бути, переконайтеся, що оновлення Java, може бути, навіть перевстановіть його. |
|
| |||
| |||
| Ах, С. Г., назвавши вашу систему у вашому профілі, і це видно з посади будуть робити форум SEO величезну користь, вона кілька текстових оголошень (ключові слова), щоб тим самим збільшення пошукового трафіку Google. Зрозуміло, це справа смаку і уподобань тому я розумію, якщо ви не хотіли, просто попереджають вас про Mate. |
|
| |||
| |||
| Ні, здається, просто це комп'ютер, але .... Я тільки що зробив те ж саме повторилося в VM. Основна установка IE8 в той час як Firefox 2 вже був встановлений. Потім оновлений FF 3 Beta версію, а потім видалити бета, щоб повернутися в FF2. Проблема з'явилася знову. Мені вдалося це виправити на цьому комп'ютері тепер у мене є фактично поклав деякі зусилля в неї. Я просто повністю вилучити Firefox потім видалити IE8. Потім перевстановити Firefox 2, а потім IE8. Немає більше проблем ![]() Я здогадався, що це якась помилка в Firefox 3, і я збираюся зробити ще кілька випробувань. Я думаю, що це якимось конфлікт з IE8, коли вона буде встановлена в послідовності смішні .... Evil: Я просто перевстановити JRE зараз. Це все одно потребує оновлення Чи не впевнений, якщо вона що-небудь зробити з ним хоча б.Я намагався очистити кеш і раніше, але це не допомогло ![]() Dave: Я вирішив не ставити мої специфікації системи в моєму підпису, тому що я вважаю, це трохи дратує мати, щоб перегорнути всі додаткові речі в обговоренні тільки читати повідомлення. Але в мене є хитра ідеєю я розробки, що приховає система специфікації для мене, але всі інші ще зможемо побачити їх Тепер, щоб почитати документацію розробників Firefox.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Інтернету, ймовірно, буде безпечніше без Java ![]() Погана новина в тому, що моя проблема повернулася Частково ... Іноді це працює іноді ні. Я дійсно CBA, щоб спробувати фігуру прямо зараз, мені потрібно спати. Але я абсолютно впевнений, що це щось робити з IE8 і Firefox, не зараз. Кривавий Windows. Spot, її тільки ідея, мені довелося відфільтрувати певних частинах нитки CJ з невеликою скрипт в Firefox, ніби як, яким чином Додати блокатори роботу. Мені потрібно препарувати Daves HTML перший знайшов легкий спосіб знайти специфікації системи, а потім приховати його від сторінка
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Є ще на IE8 Beta? |
|
| |||
| |||
| Ok С.Г., NP. |