![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, това е наистина започва да ме дразни сега. Просто не мога да накарам тези форуми да работят правилно, сега за мен, на някой от нашите компютри ![]() Мога само да мисля, че е нещо общо с вън широколентова линия ... Тя е само на Firefox. Проблемът ми е, че когато кликнете върху отговор или бутон цитирам, да получа отговор на нормалната страница отворена, но заглавието и съдържанието на мненията области са blanked в сив цвят. Те натоварване за втори правилно тогава идва в цвета на фона и те стават неизползваеми. Аз просто не може да тип нещо там. Аз имам този проблем около 4 по 5 пъти на отваряне на отговор страница. Ако аз се обнови страницата тя ще работи, евентуално. Имам подпалвач инсталирани и тя ми дава съобщение за грешка, когато съм на проблема. Мисля, че това може да има нещо общо с това. Нямам представа какво е посланието му, както аз не мога да разбера за какво се отнася до. Дейв, имате ли някакви идеи??? Ерес грешката: Код: uncaught изключение: [Изключение ... "Компонент неуспех връща код: 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) [nsIDOMRange.cloneContents]" nsresult: "0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)" Location: "JS рамка:: http://www.computer-juice.com/forums/clientscript/vbulletin_textedit.js ? V = 368:: анонимен:: линия 1976 "данни: няма]
|
| |||
| |||
| Изключение ... "Компонент връща недостатъчност код: 0x80004005 Googling Който изведе много хитове. Не знам какво да направя от него все пак. |
|
| |||
| |||
| Yeh, че JavaScript отива начин над главата ми
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вашият проблем отшумява, ако спрете грешка подпалвач проверка?
| |||
| |||
| Казах ви, аз като обвинява неща на остров Ява Този път тя изглежда да е истина! |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Използвах подпалвач да намерите това. EF, имам план. Какво става, ако забраните Java
|
| |||
| |||
| Muhhuhhuh аз не съм намерил решение за проблема ми. Тя беше, че малко досадни на Javascript. Сега тя зарежда напълно ... Но не мога да не кликвайте на усмивки. Неприятна работа. И мога да не ми пространство постове правилно. Ница EF мислене! Дейв, мисля, че трябва да разследва това, въпреки че изглежда да е само един да страдат с него ...
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Скай + кутии | austringer | Изключено Тема Дискусия | 4 | 27 Юли 2008 00:42 |
| Бърз отговор не работи | evilfantasy | Общността Новини & Чат | 3 | 11 Feb 2008 12:38 |
| Бихте като бърз отговор на което на? | craiig | Windows операционни системи | 2 | 27 Jan 2008 11:14 |
| Имате нужда от много бърз отговор, прегряване! | Eltocliousus | Общи Хардуер Чат | 8 | 20 януари 2008 10:17 |
| Нишка Инструменти | |
| |