![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Správně, je to opravdu začne obtěžovat mě. I just can't get těchto fórech se správně fungovat hned na mě, na některou z našich počítačů ![]() Já si jen myslím, že je něco s širokopásmové připojení řady ... Je to jen ve Firefoxu. Problém je, že když kliknu na odpověď nebo cenovou nabídku tlačítka, mám normální odpověď stránku otevřít, ale Název a text zprávy oblasti jsou zakryto v šedé barvě. Jejich zatížení na druhé pak správně barva pozadí přijde a stanou se nepoužitelnými. I just can't typu nic tam. Mám tento problém asi 4 na 5 krát otevření odpověď stránku. Mám-li obnovit stránku nakonec to bude fungovat. Mám nainstalovaný Firebug a dává mi chybová zpráva, když mám problém. Myslím, že to může mít něco společného s tím. Nemám ponětí, co znamená jeho poselství, jak nemohu pochopit, co se týká. Dave, máte nějaké nápady?? Heres the error: Kód: nezachycená výjimka: [Exception ... "Component returned failure code: 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) [nsIDOMRange.cloneContents]" nsresult: "0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)" location: "JS frame:: http://www.computer-juice.com/forums/clientscript/vbulletin_textedit.js ? v = 368:: anonymous:: line 1976 "data: no]
|
| |||
| |||
| Exception ... "Component returned failure code: 0x80004005 Googling který vyvedl spoustu hitů. Nevím, co si o tom ačkoli. |
|
| |||
| |||
| Yeh, JavaScript, který sahá přes hlavu
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tvůj problém je pryč, pokud vypnete Firebug error-kontrolu?
| |||
| |||
| Řekl jsem si, jako obviňovat věci na Javě Tentokrát to vypadá, že je pravdivý! |
|
| |||
| |||
| Nah ... Použil jsem Firebug najít to. EF, mám plán. Co když zakážu Java
|
| |||
| |||
| Muhhuhhuh Našel jsem oprava můj problém. Byl to trochu otravné Javascript. Nyní se načte dokonale ... Ale nemohu kliknout na smajlíky. Grrr. A nemohu prostoru mimo mé příspěvky správně. Nice myšlení EF! Dave, myslím, že je třeba vyšetřit, i když jsem Zdá se, že jediný, kdo trpí spolu s ním ...
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Sky + boxy | austringer | Vypnout Téma diskuze | 4 | 27. červenec 2008 00:42 |
| Rychlé Odpovědět nefunguje | evilfantasy | Společenství Novinky a chat | 3 | 11. února 2008 12:38 |
| Bych rychlou odpověď, která nás? | craiig | Operační systémy Windows | 2 | 27. ledna 2008 11:14 |
| Potřeba velmi rychlé odpovědi, přehřátí! | Eltocliousus | Obecné Hardware Chat | 8 | 20 leden 2008 10:17 |
| Thread Nástroje | |
| |