![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Δικαίωμα, αυτό είναι πραγματικά αρχίζει να με ενοχλήσει τώρα. Δεν μπορώ ακριβώς να πάρει αυτά τα φόρα για να λειτουργήσει σωστά τώρα για μένα, για οποιονδήποτε από τους υπολογιστές μας
![]() Μπορώ μόνο να πιστεύω ότι είναι κάτι να κάνει με τις ευρυζωνικές γραμμή ... Είναι μόνο σε Firefox. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν κάνω κλικ σε μια απάντηση ή κουμπί παραθέτω, έχω την κανονική σελίδα απάντηση ανοικτή, αλλά ο τίτλος και το μήνυμα περιοχές κειμένου είναι απαλειφθεί σε ένα γκρίζο χρώμα. Οι φορτίο για δεύτερη σωστά τότε το χρώμα του φόντου έρχεται και θα έχουν καταστεί άχρηστα. Απλά δεν μπορώ να τίποτα τύπος εκεί μέσα. Έχω αυτό το πρόβλημα περίπου 4 στα 5 φορές από το άνοιγμα μιας σελίδας απάντηση. Αν μου ανανεώσετε τη σελίδα αυτή θα λειτουργήσει τελικά. Έχω εγκαταστήσει Firebug και μου δίνει ένα μήνυμα λάθους όταν έχω το πρόβλημα. Νομίζω ότι αυτό μπορεί να έχει κάτι να κάνει με αυτό. Δεν έχω ιδέα τι σημαίνει το μήνυμά του, όπως δεν μπορώ να καταλάβω τι αφορά. Dave, έχετε καμία ιδέες;;; Heres το σφάλμα: Κωδικός:
ασύλληπτος εξαίρεση: [Exception ... "Component returned failure code: 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) [nsIDOMRange.cloneContents]" nsresult: "0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)" location: "JS frame:: http://www.computer-juice.com/forums/clientscript/vbulletin_textedit.js ? v = 368:: anonymous:: line 1976 "δεδομένων: δεν υπάρχει]
|
|
|||
|
|||
|
Εξαίρεση ... "Component returned failure code: 0x80004005
Googling που έφερε επάνω πολλές επιτυχίες. Δεν ξέρω τι να κάνει από αυτό όμως. |
|
|
|||
|
|||
|
Yeh, ότι το JavaScript, πηγαίνει πολύ πάνω από το κεφάλι μου
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Πρόβλημα σας πηγαίνει μακριά, εάν απενεργοποιήσετε λάθος Firebug έλεγχο;
|
|||
|
|||
|
Είπα μου αρέσει να κατηγορούμε πράγματα στην Ιάβα
Αυτή τη φορά φαίνεται να είναι αληθινή!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Χρησιμοποίησα Firebug για να βρείτε αυτό. EF, έχω ένα σχέδιο. Τι γίνεται αν απενεργοποιήσετε Java
|
|||
|
|||
|
Muhhuhhuh Έχω βρεθεί μια ενημέρωση κώδικα για το πρόβλημά μου. Ήταν ότι ενοχλητικός λίγο Javascript. Τώρα φορτώνει τέλεια ... Αλλά δεν μπορώ να κάντε κλικ στο χαμόγελο. Grrr. Και δεν μπορώ να το διάστημα από θέσεις μου σωστά. Νίκαια EF σκέψης! Dave, νομίζω ότι θα πρέπει να ερευνήσει το φαινόμενο αυτό, παρόλο που φαίνεται να είναι η μόνη που υποφέρουν από αυτό ...