![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pravo, ovo stvarno počinje smetati mene sada. Ja jednostavno ne mogu dobiti ovim forumima da radi ispravno za mene sada, na bilo kojem od naših računala ![]() Ja mogu samo mislim da je nešto za napraviti sa vanjska strana širokopojasnih linija ... To je samo u Firefoxu. Problem je u tome što sam kad sam kliknite na gumb odgovor ili citat, ja dobiti normalan odgovor stranicu otvoriti, ali naslov i tekst poruke područja nevidljiv u sivoj boji. Oni su opterećenje za drugi ispravno onda boja pozadine dolazi u i oni postaju neupotrebljive. Ja jednostavno ne mogu tip ništa tamo. Imam ovaj problem oko 4 u 5 puta otvaranja odgovor stranicu. Ako sam osvježite stranicu da će raditi na kraju. Imam instaliran palikuća i daje mi poruku o pogrešci kada ću dobiti problem. Mislim da je to moć imati nešto raditi s njom. Imam nijedan ideja što znači da njegove poruke jer ja ne mogu razumjeti ono što se odnosi na. Dave, da li vi imati bilo koji ideja? Krivovjerje greška: Code: neuhvaćen iznimka: [Exception ... "Component vratio failure code: 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) [nsIDOMRange.cloneContents]" nsresult: "0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)" location: "JS frame:: http://www.computer-juice.com/forums/clientscript/vbulletin_textedit.js ? v = 368:: anonimna:: line 1976 data: no]
|
| |||
| |||
| Exception ... "Component vratio failure code: 0x80004005 Googling da dovede do mnogo pogodaka. Ne znam što da bi ga ipak. |
|
| |||
| |||
| Yeh, taj JavaScript put ide iznad moje glave
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tvoj problem nestaje ako isključite palikuća error-checking?
| |||
| |||
| Rekla sam ti da mi se sviđa okrivljuje stvari na Java Ovaj put to izgleda da bi bilo istinito! |
|
| |||
| |||
| Nah ... Koristio sam pronaći taj palikuća. EF, imam plan. Što ako JA onesposobiti Java
|
| |||
| |||
| Muhhuhhuh Našao sam za škripac moj problem. Bilo je to pesky malo Javascript. Sada je opterećenje savršeno ... Ali ja ne mogu kliknuti na smajlije. Grrr. A ja ne mogu prostora iz moje postove ispravno. Nice razmišljanja EF! Dave, mislim da je potrebno istražiti tu, iako mi se čini da samo jedan to trpjeti s njim ...
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Sky + kutija | austringer | Off Topic Discussion | 4 | 27. srpnja 2008 00:42 |
| Quick Reply Not Working | evilfantasy | Community News & Chat | 3 | 11. veljača 2008 12:38 |
| Mi brzo odgovorite na koji OS? | craiig | Windows Operating Systems | 2 | 27 siječanj 2008 11:14 |
| Trebate jako brz odgovor, pregrijavanja! | Eltocliousus | General Hardware Chat | 8 | 20 siječanj 2008 10:17 |
| Thread Tools | |
| |