![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igaz, ez tényleg kezd bosszantsa most. I just can't get ezek a fórumok megfelelő működéséhez most nekem, minden a mi számítógépek ![]() Én csak gondolom, hogy van valami köze van a szélessávú vezeték ... Ez csak a Firefox. A probléma már az, hogy mikor rákattint egy válasz, vagy idézettel gombot, én a szokásos válasz oldalon látható, de a cím és Üzenetszöveg területek blanked a szürke szín. Azt betölteni a második helyesen, akkor a háttér színét érkezik, és használhatatlanná vált. Csak nem írjon semmit ott. Van ez a probléma körülbelül 4-5-ször nyitási választ oldalt. Ha frissíteni kell az oldalt működni fog idővel. Van Firebug telepítve, és ez ad én egy hibaüzenetet kapok, amikor a problémát. Azt hiszem, ez is valami köze van hozzá. Fogalmam sincs, mi az üzenet azt jelenti, ahogy én nem értem, mi vonatkozik. Dave, van valami ötleted??? Heres a hiba: Kód: Uncaught kivétel: [Exception ... "Component visszaadott hibakód: 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) [nsIDOMRange.cloneContents]" nsresult: "0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)" location: "JS frame: http://www.computer-juice.com/forums/clientscript/vbulletin_textedit.js ? v = 368:: Névtelen:: line 1976 "data: no]
|
| |||
| |||
| Kivéve ... "Component visszaadott hibakód: 0x80004005 Googling hozta fel, hogy rengeteg találat. Nem tudom, mit kell tenni, hogy mégis. |
|
| |||
| |||
| Yeh, hogy a JavaScript módon megy a fejem fölött
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön problémája megy el, ha letiltja Firebug error-ellenőrzés?
| |||
| |||
| Mondtam én, mint a dolgot okolni a Java Ez az idő úgy néz ki, hogy igaz legyen! |
|
| |||
| |||
| Nem ... Régebben Firebug találni erre. EF, van egy tervem. Mi történik, ha letiltja a Java
|
| |||
| |||
| Muhhuhhuh Találtam egy javítást az én problémám. Úgy volt, hogy a bosszantó kis Javascript. Most már tökéletesen betölti ... De nem, kattintson a hangulatjeleket. Grrr. És én nem tér ki a megfelelő álláshely. Szép gondolkodás EF! Dave, azt hiszem, meg kell vizsgálni ezt az is, bár úgy tűnik, hogy az egyetlen, aki szenved vele ...