![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נכון, זה באמת מתחיל לעצבן אותי עכשיו. אני פשוט לא יכולה לקבל בפורומים אלה כדי לפעול כראוי עכשיו בשבילי, על כל המחשבים שלנו ![]() אני חושב שזה רק יכול לעשות משהו עם פס רחב את קו ... זה רק ב-Firefox. הבעיה היא, כי יש לי כאשר אני לחץ על הכפתור תגובה או הצעת מחיר, אני מקבל את דף רגיל תגובה פתוח, אבל את הכותרת ואת הודעת טקסט הם אזורים blanked החוצה עם צבע אפור. הם לטעון לרגע נכון אז את צבע הרקע באה והם הופכים לא שמיש. אני פשוט לא יכול להקליד שם משהו. יש לי בעיה לגבי 4 ב 5 פעמים של פתיחת דף תגובה. אם אני לרענן את העמוד זה יעבוד בסופו של דבר. יש לי מצית מותקן וזה נותן לי הודעת שגיאה כאשר אני מקבל את הבעיה. אני חושב שאולי זה משהו לעשות עם זה. אין לי מושג על מה את הודעת אמצעים כמו שאני לא יכול להבין מה זה קשור. דייב, האם יש לך רעיונות? Heres את השגיאה הבאה: קוד: uncaught חריג: [Exception ... "כשל רכיב החזיר קוד: 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) [nsIDOMRange.cloneContents]" nsresult: "0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)" מיקום: "JS מסגרת:: http://www.computer-juice.com/forums/clientscript/vbulletin_textedit.js ? V = 368:: אנונימית:: קו 1976 "נתונים: אין]
|
| |||
| |||
| יוצא מן הכלל ... "כשל רכיב החזיר קוד: 0x80004005 Googling זה שהעלה הרבה צפיות. לא יודעת מה עושים ממנו אף. |
|
| |||
| |||
| Yeh, כי JavaScript הולך בדרך מעל הראש שלי
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הבעיה שלך מגיע משם אם תבטל מבעיר בדיקת שגיאות?
| |||
| |||
| אמרתי לך שאני אוהב מאשים דברים ב-Java הפעם זה נראה כדי להיות אמיתי! |
|
| |||
| |||
| לא ... הייתי מבעיר כדי למצוא את זה. EF, יש לי תוכנית. מה אם אני להשבית את ג 'אווה
|
| |||
| |||
| Muhhuhhuh מצאתי תיקון עבור הבעיה שלי. זה היה כי pesky מעט javascript. עכשיו זה טוען באופן מושלם ... אבל אני לא יכול לחץ על smileys. גררר. ואני לא יכול לרוח שלי הודעות כראוי. נחמד לחשוב EF! דייב, אני חושב שאתה צריך לחקור את זה, למרות שאני נראה היחיד לסבול את זה ...
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| סקיי + קופסאות | austringer | דיון Off topic | 4 | -27 יולי 2008 00:42 |
| תגובה מהירה לא עובד | evilfantasy | קהילה חדשות וצ 'אטים | 3 | 11th פברואר 2008 12:38 |
| מבקש תגובה מהירה שאליה OS? | craiig | מערכות ההפעלה Windows | 2 | -27 ינואר 2008 11:14 |
| צריך תגובה מהירה מאוד, overheating! | Eltocliousus | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 20 ינואר 2008 10:17 |
| שרשרת כלים | |
| |