![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teisė, tai tikrai pradeda erzina mane dabar. I just can't get šių forumų, kad tinkamai veiktų dabar man, bet mūsų kompiuterius ![]() Galiu tik manau, kad tai ką daryti su iš plačiajuosčio ryšio linijos ... Tai tik Firefox. Turiu problema yra ta, kad kai aš spustelėkite Atsakyti arba citata mygtuką, gaunu normalus atsakymas puslapio atidaryti, bet pavadinimas ir žinutės teksto sritys blanked dėmesį į pilkos spalvos. Jie apkrovos antra teisingai tada fono spalva ateina ir jie tampa netinkami. I just can't tipo nieko ten. Aš šią problemą maždaug 4 5 kartus atidarymo Atsakyti puslapyje. Jei aš Atnaujinti puslapį jis veiks ilgainiui. Turiu Firebug įdiegta ir tai suteikia man klaidos pranešimą, kai man problema. Manau, kad tai gali turėti kažką daryti su juo. Net neįsivaizduoju, ką reiškia savo pranešimą, kaip aš negaliu suprasti, ką jis susijęs. Dave Ar turite kokių nors idėjų? Heres klaida: Kodas nieprzechwycony exception: [Exception ... "Component grąžintas klaidos kodas: 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) [nsIDOMRange.cloneContents] nsresult:" 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) "location:" JS frame:: http://www.computer-juice.com/forums/clientscript/vbulletin_textedit.js ? V = 368:: Svečias:: line 1976 "data: no]
|
| |||
| |||
| Išskyrus ... "Component grąžintas klaidos kodas: 0x80004005 "Google" paiešką, kad išvedė daug lankytojų. Nežinau, ką daryti, kad jis nors. |
|
| |||
| |||
| Yeh, kad JavaScript eina kaip per galvą
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsų problema nueina Išjungus Firebug klaidų tikrinimą?
| |||
| |||
| Told You I like kaltina Daiktai Java Šiuo metu atrodo, kad būtų tiesa! |
|
| |||
| |||
| Nah ... Aš Firebug rasti tai. EF, turiu planą. Ką daryti, jei aš galiu išjungti "Java
|
| |||
| |||
| Muhhuhhuh Radau išspręsti mano problemą. Tai buvo baisus, kad šiek tiek JavaScript. Dabar jis įkelia puikiai ... Bet aš negaliu paspausti šypsenėles. Grrr. And I can't išretinti savo pranešimų tinkamai. Nice mąstymas EF! Dave, manau, kad reikia ištirti, nors man atrodo, kad tik vienas patirti su juo ...