![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiesības, tas ir patiešām sāk traucēt man tagad. Es vienkārši nevar saņemt šo forumu pienācīgi darbotos, tagad man uz kādu no mūsu datoriem ![]() Es tikai domāju, ka ir kaut ko darīt ar no platjoslas līniju ... Tas ir tikai Firefox. Problēma man ir tas, ka kad es noklikšķiniet uz atbildi vai citātu pogu, man normālu atbildi lapa ir atvērta, bet Nosaukums un Sludinājuma teksts teritorijas blanked norādīts pelēkā krāsā. Tās slodze otrais pareizi, tad fona krāsu nāk, un tie kļūst nelietojams. Es vienkārši nevar tipa kaut kas tur. Es šo problēmu apmēram 4 in 5 reizes atvēršanas atbilde lapā. Ja es refresh lapu tas darbosies beidzot. Man ir Firebug uzstādītas un tas man dod kļūdas paziņojumu, kad man problēma. Es domāju, ka tas varētu būt kaut kas jādara ar to. Man nav ne jausmas, ko viņa ziņu līdzekļiem, kā es nevaru saprast, ko tas attiecas. Dave, jums ir kādas idejas? Heres kļūda: Kods: uncaught izņēmums: [Izņēmuma ... "Component atpakaļ mazspēja code: 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) [nsIDOMRange.cloneContents]" nsresult: "0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)" location: "JS frame: http://www.computer-juice.com/forums/clientscript/vbulletin_textedit.js ? v = 368:: Anonīms:: Line 1976 "data: no]
|
| |||
| |||
| Izņēmums ... "Component atpakaļ mazspēja code: 0x80004005 Googling ka uzaudzis daudz apmeklētāju. Nezinu, ko par to though. |
|
| |||
| |||
| Yeh, ka JavaScript iet kā pa manu galvu
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsu problēmu iet prom, ja atspējosiet Firebug kļūdu pārbaudes?
| |||
| |||
| Tev teicu Man patīk vainojot stuff par Java Šoreiz tas izskatās, lai būtu patiesība! |
|
| |||
| |||
| Nah ... Es mēdzu Firebug, lai atrastu to. EF, man ir plāns. Ko darīt, ja es atslēgt Java
|
| |||
| |||
| Muhhuhhuh Atradu noteikt manu problēmu. Tas bija nepatīkams mazliet Javascript. Tagad slodzes pilnīgi ... Bet es nevaru uzklikšķināt uz smaidiņus. Grrr. Un es nevaru telpa ārpus mana amata pareizi. Nice domāšana EF! Dave, es domāju, ka jums ir nepieciešams izpētīt, pat ja man šķiet, ir vienīgā, kas cieš no tā ...
![]() |
|
| Bookmarks |