![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prawo, to naprawdę zaczyna drażnić mnie teraz. I just can't get tych forów, na których działa poprawnie teraz dla mnie, na każdym z naszych komputerów ![]() Mogę tylko uważamy, że jest to coś wspólnego z obecnie szerokopasmowych ... Tylko w Firefoksie. Problem mam, że po kliknięciu na przycisk lub odpowiedzi na ofertę, mogę dostać normalnej stronie odpowiedzi otwarte, ale i obszary Tytuł wiadomości tekstowe są wygaszony w szarym kolorze. One obciążenia dla drugiego poprawnie to kolor tła przychodzi i staną się bezużyteczne. Po prostu nie mogę nic wpisać tam. Mam ten problem o 4 w 5 godziny otwarcia strony odpowiedzi. Jeśli konieczne jest odświeżyć stronę będzie pracować docelowo. Mam zainstalowany Firebug i wyskakuje mi komunikat o błędzie pojawia się problem. Myślę, że to może mieć coś z tym zrobić. Nie mam pojęcia, co jego komunikat oznacza, jak nie mogę zrozumieć, co się odnosi. Dave, macie jakieś pomysły?? Heres o błędzie: Kod: nieprzechwycony wyjątek: [Exception ... "Component returned failure code: 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) [nsIDOMRange.cloneContents] nsresult:" 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) "location:" JS frame:: http://www.computer-juice.com/forums/clientscript/vbulletin_textedit.js ? v = 368:: anonymous:: line 1976 "data: no]
|
| |||
| |||
| Wyjątek ... "Component returned failure code: 0x80004005 Googling że wychował mnóstwo przebojów. Nie wiem co o nim myśleć though. |
|
| |||
| |||
| Yeh, że JavaScript wykracza nad głową
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Twój problem zniknie, jeśli wyłączysz błąd Firebug kontroli?
| |||
| |||
| Told You I jak obwinianie rzeczy na Java Tym razem wygląda to być prawda! |
|
| |||
| |||
| Nah ... Kiedyś Firebug znaleźć tego. EF, mam plan. Co zrobić, jeśli wyłączyć Javę
|
| |||
| |||
| Muhhuhhuh znalazłem poprawkę do mojego problemu. To było to, że cholerny kawałek Javascript. Teraz ładuje idealnie ... Ale nie mogę kliknąć na uśmieszki. Grrr. I nie mogę miejsca na moje posty prawidłowo. Nice EF myślenia! Dave, myślę, że trzeba zbadać ten, choć wydaje się być jedynym, który cierpi z jej ...
![]() |
|
| Zakładki |