![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corect, aceasta este de fapt a început să mă enervez acum. Eu doar nu pot obţine aceste forumuri pentru a funcţiona corect acum pentru mine, de pe oricare din computerele noastre ![]() Nu pot decât să cred că este ceva de-a face cu bandă largă în rândul ... Este doar în Firefox. Problema am este ca atunci cand dau click pe un buton de răspuns sau citat, m-am obişnuit de răspuns pagină deschisă, dar şi titlul de mesaje text zone sunt blanked într-o culoare gri. Ei sarcină pentru un al doilea corect apoi culoarea de fundal şi vine în care devin inutilizabile. Eu doar nu poate exista în orice tip. Am această problemă circa 4 la 5 ori de a deschide un răspuns pagină. Dacă îmi e necesară încărcarea paginii va funcţiona în cele din urmă. Am instalat şi Firebug da-mi un mesaj de eroare atunci când am înţeles problema. Cred că acest lucru ar putea avea ceva de-a face cu el. Nu am nici o idee despre ceea ce inseamna ca mesajul lui nu pot să înţeleg ce se referă la. Dave, ai vreo idee? Heres de eroare: Cod: uncaught excepţie: [Excepţie ... "Componenta de returnat eşec code: 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) [nsIDOMRange.cloneContents]" nsresult: "0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)" location: "JS frame:: http://www.computer-juice.com/forums/clientscript/vbulletin_textedit.js ? v = 368:: anonimi:: line 1976 "date: nu]
|
| |||
| |||
| Excepţie ... "Componenta de returnat eşec code: 0x80004005 Googling care a adus până multime de hit-uri. Nu ştiu ce să fac din ea, totuşi. |
|
| |||
| |||
| Yeh, că JavaScript merge fel peste capul meu
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Problema ta se duce departe, dacă dezactivaţi Firebug eroare de control?
| |||
| |||
| Ti-am spus eu ca vina pe lucrurile pe Java De data aceasta, se pare ca sa fie adevarat! |
|
| |||
| |||
| Citat:
Eu am folosit pentru a găsi acest Firebug. EF, am un plan. Ce se întâmplă dacă am dezactiva Java
|
| |||
| |||
| Muhhuhhuh am gasit un fix pentru problema mea. A fost ca pisălog pic de Javascript. Acum se încarcă perfect ... Dar nu pot să faceţi clic pe Smileys. Grrr. Şi nu pot să-mi posturi spaţiu corespunzător. Nisa gândire EF! Dave, cred ca ai nevoie pentru a investiga acest lucru, chiar dacă eu par a fi singurul pentru a suferi cu el ...