![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Správne, je to naozaj začne obťažovať mňa. I just can't get týchto fórach sa správne fungovať hneď na mňa, na niektorú z našich počítačov ![]() Ja si len myslím, že je niečo s širokopásmové pripojenie radu ... Je to len vo Firefoxe. Problém je, že keď kliknem na odpoveď alebo cenovú ponuku tlačidlá, mám normálnu odpoveď stránku otvoriť, ale Názov a text správy oblasti sú zakryté v šedej farbe. Ich zaťaženie na druhej potom správne farba pozadia príde a stanú sa nepoužiteľné. I just can't typu nič tam. Mám tento problém asi 4 na 5 krát otvorenie odpoveď stránku. Mám-li obnoviť stránku nakoniec to bude fungovať. Mám nainštalovaný Firebug a dáva mi chybové hlásenie, keď mám problém. Myslím, že to môže mať niečo spoločného s tým. Nemám potuchy, čo znamená jeho posolstvo, tak nemôžem pochopiť, čo sa týka. Dave, máte nejaké nápady?? Heres the error: Kód: nevykázané výnimka: [Exception ... "Component returned failure code: 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) [nsIDOMRange.cloneContents]" nsresult: "0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)" location: "JS frame:: http://www.computer-juice.com/forums/clientscript/vbulletin_textedit.js ? v = 368:: anonymous:: line 1976 "data: no]
|
| |||
| |||
| Exception ... "Component returned failure code: 0x80004005 Googling ktorý vyviedol veľa hitov. Neviem, čo si o tom hoci. |
|
| |||
| |||
| Yeh, JavaScript, ktorý siaha cez hlavu
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tvoj problém je preč, ak vypnete Firebug error-kontrolu?
| |||
| |||
| Povedal som si, ako obviňovať veci na Javě Tentoraz to vyzerá, že je pravdivý! |
|
| |||
| |||
| Nah ... Použil som Firebug nájsť to. EF, mám plán. Čo keď zakážu Java
|
| |||
| |||
| Muhhuhhuh Našiel som oprava môj problém. Bol to trochu otravné Javascript. Teraz sa načíta dokonale ... Ale nemôžem kliknúť na smajlíky. Grrr. A nemôžem priestoru mimo moje príspevky správne. Nice myslenie EF! Dave, myslím, že je potrebné vyšetriť, aj keď som Zdá sa, že jediný, kto trpí spolu s ním ...
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Sky + boxy | austringer | Vypnúť Téma diskusie | 4 | 27. júl 2008 00:42 |
| Rýchle Odpovedať nefunguje | evilfantasy | Spoločenstva Novinky a chat | 3 | 11. februára 2008 12:38 |
| Bych rýchlu odpoveď, ktorá nás? | craiig | Operačné systémy Windows | 2 | 27. januára 2008 11:14 |
| Potreba veľmi rýchle odpovede, prehriatia! | Eltocliousus | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 20 január 2008 10:17 |
| Thread Tools | |
| |