![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, це дійсно починає дратувати мене. Я просто не можу отримати ці форуми для правильної роботи зараз для мене, по будь-якому з наших комп'ютерів ![]() Я можу тільки думаю, що це щось робити з нашими широкосмугового лінією ... І тільки в Firefox. Проблема в мене є, що, коли я натискаю на відповідь або цитатою кнопки, я отримати стандартний відповідь відкритій сторінці, але назва і районів тексті повідомлення відображаються в сірий колір. Вони завантажують на другому правильно, то колір фону приходить, і вони стають непридатними для використання. Я просто не можу тип щось є. Я про цю проблему 4 в 5 разів з відкриття відповісти сторінці. Якщо я обновіть сторінку він буде працювати в кінцевому рахунку. Я Firebug встановлено і він дає мені повідомлення про помилку, коли я отримую проблеми. Я думаю, що це може щось робити з нею. Я поняття не маю, що його повідомлення означає, що я не можу зрозуміти, що це пов'язано з. Дейв, чи є у вас ідеї?? Херес помилка: Код: неперехваченного виняток: [виняток ... "Компонент повертається код помилки: 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) [nsIDOMRange.cloneContents]" nsresult: "0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)" Місце знаходження: "JS Frame:: http://www.computer-juice.com/forums/clientscript/vbulletin_textedit.js ? V = 368:: Anonymous:: Line 1976 "дані: ні]
|
| |||
| |||
| Виключення ... "Компонент повертається код помилки: 0x80004005 Googling, що приніс нам багато хітів. Чи не знаю, що робити з його хоча. |
|
| |||
| |||
| Yeh, що JavaScript виходить далеко над моєю головою
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваша проблема зникає, якщо відключити Firebug помилка перевірка?
| |||
| |||
| Я сказав вам, як звинувачувати матеріал на Java Цього разу вона виглядає, щоб бути правдою! |
|
| |||
| |||
| Nah ... Я використав Firebug, щоб знайти це. EF, у мене є план. Що робити, якщо я можу вимкнути Java
|
| |||
| |||
| Muhhuhhuh я знайшов для виправлення моєї проблеми. Це було те, що докучливим трохи JavaScript. Тепер він завантажується прекрасно ... Але я не можу натиснути на смайлики. Хмм. А я не можу простір поза моєї посади правильно. Nice EF мислення! Дейв, я думаю, потрібно вивчити це питання, хоча я, здається, тільки один з ним терплять ...
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Sky + коробки | austringer | Off Topic Discussion | 4 | 27 липня 2008 00:42 |
| Швидкий відповідь не працює | evilfantasy | Community News & чат | 3 | 11 лютого 2008 12:38 |
| Хочете отримати швидку відповідь на якої операційної системи? | craiig | Операційні системи Windows | 2 | 27 січня 2008 11:14 |
| Потрібно дуже швидко відповісти, перегрів! | Eltocliousus | Генеральний обладнання чат | 8 | 20 січня 2008 10:17 |
| Різьба Інструменти | |
| |