![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αποκτήστε το ακόλουθο σφάλμα για την προσπάθεια ενημέρωσης avatar: "Το ανέβασμα απέτυχε λόγω αποτυχίας γραπτώς προσωρινό αρχείο" EDIT: Είναι το λάθος που μου όταν προσπαθώ να απομακρυσμένη σύνδεση με μια εικόνα. Η εγκατάσταση μεταφορτώσετε εργασίας.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ευχαριστώ για την επισήμανση, είναι ένα θέμα διακομιστή και υποδοχής έχει κοινοποιηθεί.
| |||
| |||
| Μην ανησυχείτε! Ενώ είμαστε σχετικά με το θέμα, σ 'αρέσει το νέο μου avatar / sig;
__________________ Woah! Βρήκατε μυστική φράση μου! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Ναι ωραία .... ![]() Θα πρέπει να καθοριστεί τώρα. |
|
| |||
| |||
| Στην υγειά σου, έχω μόνο δοκιμάσει άλλο 3 φορές και το σφάλμα εξακολουθεί να εμφανίζονται κάθε φορά. Η εγκατάσταση έργων μεταφορτώσετε προστίμου, είναι απλώς η απομακρυσμένη σύνδεση.
|
| |||
| |||
| Προσαρμοσμένη |
|
| |||
| |||
| Τώρα πρέπει πραγματικά να είναι ταξινομημένο. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Μάρκα άνω ήμισυ ελαφρώς πιο λευκά και ότι προτίθεστε να bang για mate
|
| |||
| |||
| Fancy naming Gaz σας σύστημα; Προσθέτοντας τις πληροφορίες σας για να σας θέσεις θα κάνουμε το φόρουμ ένα ωραίο SEO όφελος ... |
|
| |||
| |||
| Ναι, είμαστε σίγουροι, γιατί δεν
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Any one know εάν το 3,1 Update είναι καλύτερα από τα 3,0 Ενημέρωση I Just Bought; | Haun | Linux & Εναλλακτικές OS | 0 | 9 Σεπτεμβρίου του 2009 15:43 |
| Αίτηση Α Sig - Avatar εδώ. | mrberty | Off Topic Συζήτηση | 2 | 25 Ιουν 2009 08:52 |
| Θα πρέπει να ενημερώσετε USB Οδηγοί Ποια Ένα Είμαι Update; | νέος | Γενικά Λογισμικό Chat | 8 | 3η Ιουν 2009 07:58 |
| AVG Ενημέρωση από 7,5 σε 8,0 | phoenix37 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 3 | 23 Ιουλ 2008 12:43 |
| Avatar | Μαρία | Off Topic Συζήτηση | 4 | 29 Απρ 2007 10:55 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |