![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uzmite sljedeće greške na težak to ažurirati avatar: "Upload nije uspio zbog neuspjeha pisanja privremena datoteka" EDIT: To je davanje mene greška našto težak to daljinsko link na sliku. Učitavanje objektu radili.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hvala za upozoravaju da se, to je tema poslužitelju i domaćin je bio obaviješten.
| |||
| |||
| Bez brige! Iako smo na tu temu, da li vam se sviđa moj novi avatar / sig?
__________________ Woah! Vi pronaći moju tajnu rečenicu! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Da lijepo .... ![]() Treba fiksni sada. |
|
| |||
| |||
| Klicati, Ive 'pravedan pokušao Internet drugoj 3 puta, a greška je i dalje pojavljivati svaki put. Učitavanje objekt utvrde prekid, to je samo daljinsko povezivanje.
|
| |||
| |||
| Prilagođeno |
|
| |||
| |||
| Sada bi trebao stvarno biti poredane. Hvala. |
|
| |||
| |||
| Make vrhu polovine malo bjelji i da bih se na praskati drugarica
|
| |||
| |||
| Fancy imenovanje Gaz sustav? Dodajući da se vaše informacije će učiniti vaše postove na forumu i lijep SEO korist ... |
|
| |||
| |||
| Svakako Da, zašto ne
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Bilo koji neki znati ako je bilo 3,1 Update Better Than 3.0 Update Upravo sam kupio? | Haun | Linux OS i alternativna | 0 | 9. rujna 2009 15:43 |
| Zatražite Sig - avatar Ovdje. | mrberty | Off Topic Discussion | 2 | 25. lipnja 2009 08:52 |
| I morate ažurirati USB Vozači kojima je jedna Da li Update? | novo | Općenito Software Chat | 8 | 3. lipnja 2009 07:58 |
| Update AVG Od 7,5 - 8,0 | phoenix37 | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 23. srpnja 2008 12:43 |
| Avatar | Maria | Off Topic Discussion | 4 | 29. travanj 2007 10:55 |
| Thread Tools | |
| |