![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to o 1999 vo chvíli,
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrý úsilie gratulace.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne HES na 1199
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() Ooops ... ospravedlňovať sa Já myslela, že to bol naozaj 1999 ![]() Je nám ľúto Cew
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| im teší sa, keď som si 1337 im len smutné, že snímke * *i kluk i nadávat ......
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow tejto confused mi
| |||
| |||
| Yeh všetci hovoria o vás za tebou späť .... alebo fórum
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
aj keď som si po počítanie 1337 i dont think chorí niekedy post znovu, to by podlomilo ho |