Промените в "Новини и членове секции Първоначално публикуване е спряно, така и двете секции показват най-новите новини или водачи на върха.
Това бе да се помогне редовните читатели е нужно да сито чрез конци да намерите нови неща, те не са прочетени.
При нормални форуми, че има смисъл да имат популярни конци показва първо, тъй като те обикновено са най-интересни.
Но по новините, които искате форум на най-новите неща първо като стария новина е чак толкова интересно.
Същото се отнася към статията раздел, коментари обикновено не са това, което хората търсят, това е основната статия, че има "месо", така отново най-новите такива първия има смисъл.
Какво съм аз за waffling е имам сега намери някоя настройка да пазят всичко, както искаше, но все пак позволява да публикувате, основно пост няма да друс нишка на върха в тези две секции.
Така че сега се чувстват свободни да добавите вашите коментари към новините и статиите, ако считате, че нещо не е наред или извън вас може да се каже, толкова по темата.
Благодаря за четене, вероятно повечето от вас скучно, но чувствах добре обяснение би да те разбере по-добре.
Моята система: Hybr! Г Процесор (и): AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz | Дънната платка: HP nForce 560 | RAM памет: 2GB DDR2 PC2-5300 | Графична карта (и): NVidia 7150M борда Интегриран | Звукова карта: 5,1 борда Интегриран | Hard Drive (и): 250GB 5400RPM SATA300 | Оптично устройство (а): 18x CD / DVDRW DL-АТА | Дело / PSU: Фондова HP | Охлаждане: Фондова HP | Мрежа / Интернет: 10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел | Монитор (и): 17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен | Операционна система (и): Windows 7 Ultimate 32Bit | |