![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Původně bylo zastaveno vysílání tak, jak ukázal nejnovější sekce novinky nebo návody na vrcholu.
To bylo pomoci pravidelné čtenáře nemusí sítem přes závity najít nové věci, které nelze přečíst. Na normální fóra má smysl mít populární show první závity jsou tyto obvykle nejzajímavější. Ale na novinky fórum chcete nejnovější věci nejprve jako staré zprávy, není to zajímavé. Totéž platí pro článek sekce, komentáře nejsou obvykle to, co lidé hledají, je to hlavní článek, který má 'maso' tak opět ty nejnovější první dává smysl. What I'm waffling, o které jsem se teď najít nastavení, aby vše, jak chtěl, ale přesto je umožnit vysílání, v podstatě o post nebude kodrcat závitem na vrcholu v těchto dvou sekcí. Takže nyní můžete bez obav přidat na Vaše komentáře ke zprávám a s předměty, pokud si myslíte, že je něco špatně, nebo vynechat lze říci, tak ve vlákně. Díky za čtení, pravděpodobně většina z vás nudit, ale cítil dobře vysvětlení by se vám lépe porozumět. Můj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zzzzzzzzzzzzzzzz
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, Reddit, geddit.