![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αρχικά είχε διακοπεί τόσο απόσπαση δύο τμήματα έδειξε τα νεότερα ειδήσεων ή οδηγών στην κορυφή.
Αυτή η τακτική ήταν να βοηθήσει τους αναγνώστες δεν πρέπει να κόσκινο μέσω μηνυματοσειρές να βρει νέο υλικό που δεν το έχουν διαβάσει. Στις κανονικές φόρουμ είναι λογικό να έχει τη λαϊκή μηνυματοσειρές δείτε πρώτοι που αυτά συνήθως τα πιο ενδιαφέροντα. Αλλά για μια νέα φόρουμ θέλετε τα νεότερα πρώτα πράγματα όπως παλιά νέα είναι ότι δεν ενδιαφέρουσα. Το ίδιο ισχύει και για το τμήμα του άρθρου, τα σχόλια που συνήθως δεν είναι αυτό που οι άνθρωποι αναζητούν, είναι το κύριο άρθρο, που έχει το «κρέας», οπότε και πάλι νεώτερα πρώτα αυτά νόημα. Τι είμαι για waffling είναι τώρα έχω βρεθεί μια ρύθμιση για να κρατήσει τα πάντα όπως ήθελε, αλλά εξακολουθούν να επιτρέπουν την απόσπαση, κατά βάση ένα χτύπημα μετά δεν θα σε μια κλωστή πάνω σε αυτά τα δύο τμήματα. Έτσι τώρα μπορείτε να προσθέσετε τα σχόλιά σας για τις ειδήσεις και άρθρα, αν νομίζετε ότι κάτι είναι λάθος ή αφαιρεθεί, μπορείτε να το πω στο νήμα. Ευχαριστώ για την ανάγνωση, ίσως βαρεθεί οι περισσότεροι από εσάς, αλλά αισθάνθηκαν μια καλή εξήγηση θα σας κάνει να κατανοήσουμε καλύτερα. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zzzzzzzzzzzzzzzz
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, reddit, geddit.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΕΤΑ για την αναθεώρηση και Νέα Magazine Bit; | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Κοινότητας Νέα & Chat | 2 | 6η Ιουλ 2009 08:31 |
| Μιλώντας Νέα PC;;;; | sarahlush | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 27η Σεπ 2008 15:58 |
| Η Νέα Bot | serverguy | Κοινότητας Νέα & Chat | 12 | 1η Μαρ 2008 11:40 |
| Εικόνα δροσιστικών τμήματα με διαφορετικούς ρυθμούς. | Ian1943 | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 19 Δεκ. 2007 07:16 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |