![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eredetileg kiküldetésére megállt így két szakaszból kiderült, a legújabb hírek és útmutatók a tetején.
Ez az volt, hogy segítse a rendszeres olvasóinak nem kell szitán keresztül threads az új cucc, hogy nem olvas. A szokásos fórumon, hogy van értelme, hogy a népszerű show threads első ezek rendszerint a leginkább érdekes. De a hírek fóruma azt akarja, hogy a legújabb cucc először régi hír, hogy nem érdekes. Ugyanez vonatkozik a cikk szakaszban megjegyzéseket általában az emberek nem keresnek, ez a legfontosabb, hogy a cikk nem a "hús", így ismét legújabb először is van értelme. Mi vagyok waffling on Én most találtam a beállításokat, hogy mindent, mint akartam, de mégis lehetővé teszi kiküldetésére, alapvetően egy poszt nem bump a téma, hogy a felső e két részből áll. Tehát most, bátran add meg észrevételeit a hírek és a cikkek, ha úgy érzi, valami nem stimmel, vagy maradhat ki tudja mondani ezt a szálat. Thanks for reading, valószínűleg unatkozik a legtöbb, de akkor úgy érezte, jó lenne magyarázatot érti jobban. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zzzzzzzzzzzzzzzz
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yup, vöröses, geddit.