![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| במקור היה שולח עצר את שני החלקים כך הראה את המדריכים החדשים ביותר חדשות או בראש.
זה היה כדי לעזור לקוראים רגיל לא צריך לנפות באמצעות פתילים למצוא דברים חדשים, הם לא צריכים לקרוא. ביום רגיל פורומים הגיוני כדי להיות פופולרי פתילים הצג הראשונה כמו אלה הם בדרך כלל הכי מעניין. אבל על חדשות פורום אתה רוצה את הדברים החדשים ביותר הראשונה הישנה כפי חדשות לא כל כך מעניין. אותו הדבר חל על מאמר חלק, בדרך כלל התגובות הן לא מה שאנשים מחפשים, זהו המאמר הראשי כי יש 'בשר' החדש, כך שוב אלה הראשון הגיוני. מה אני waffling עבור יש לי עכשיו הוא למצוא הגדרה לשמור על הכל כפי רצה לאפשר פירסום אבל עדיין, בעצם פוסט לא חבורה של פתיל הדף שני קטעים אלה. אז עכשיו אתה מוזמן להוסיף את תגובותיכם ל חדשות עם כתבות, אם אתה מרגיש משהו לא בסדר או שמאל החוצה אתה יכול לומר זאת את הפתיל. תודה על הקריאה, כנראה משועמם רוב לך אבל הרגשתי טוב הסבר יגרום לך להבין טוב יותר. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zzzzzzzzzzzzzzzz
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yup, reddit, geddit.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ETA עבור מגזין חדשות לעיין קצת? | 4d (Fordy (פורד) אולי | קהילה חדשות וצ 'אטים | 2 | 6 יולי 2009 08:31 |
| מחשב חדשות מדבר???? | sarahlush | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 27 ספטמבר 2008 15:58 |
| בחדשות בוט | serverguy | קהילה חדשות וצ 'אטים | 12 | ב -1 מרץ 2008 11:40 |
| תמונה קטעי מרענן חליפין שונות. | Ian1943 | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 19th דצמבר 2007 07:16 |
| שרשרת כלים | |
| |