![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pradžioje parašėte buvo sustabdyta todėl abu skyriai parodė naujausias naujienas ar vadovus viršuje.
Tai turėjo padėti Pastovūs skaitytojai neturi sietą per temas susirasti naujų dalykų jie negali skaityti. Normaliomis forumai verta turėti populiarus temas Rodyti pirmieji, nes jie paprastai įdomiausių. O dėl naujienos forumas norite Naujausias Daiktai pirma kaip senas naujienų nėra taip įdomu. Tas pats taikoma straipsnio skirsnį, komentarai paprastai yra ne tai, ko žmonės ieško, tai pagrindinis straipsnis nustato, kad turi "mėsos", kad vėl tuos naujausius pirmiausia turi prasmę. What I'm waffling dėl už tai aš dabar jau nustatyta, kuriame nuolat viskas kaip norėjau, bet vis dar leidžia parašėte, iš esmės paštu nebus Bump gija šių dviejų sekcijų viršuje. Taigi dabar galite pridėti savo komentarus prie naujienų ir straipsnių, jei manote, kad kažkas yra negerai ar paliktas, galima sakyti, kad temoje. Thanks for reading, tikriausiai nuobodu dauguma iš jūsų, bet jaučiamas geras paaiškinimas būtų jums geriau suprasti. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zzzzzzzzzzzzzzzz
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yup, Reddit, geddit.