Modificări de ştiri şi articole secţiuni Initial a fost oprit postaţi deci ambele secţiuni arătat cele mai noi stiri sau ghiduri de la început.
Acest lucru a fost acela de a ajuta regulate cititorii nu trebuie să sită prin fire de a găsi noi lucrurile nu au citit-o.
Pe forum normală, are sens să aibă fire de spectacol popular primul în care acestea sunt în mod normal, cele mai interesante.
Dar, la un forum de ştiri pe care doriţi chestii primul cele mai noi stiri la fel de veche ca nu este interesant.
Acelaşi lucru se aplică şi la secţiunea articol, comentariile sunt în mod normal, nu ceea ce oamenii se caută, este principalul articol care are "carne", deci din nou cele mai noi primul are sens.
Ce am de pe waffling este acum am gasit o setare pentru a păstra totul aşa cum a vrut, dar încă mai permite postarea, în principiu, un post nu va izbi de un fir de la început în aceste două secţiuni.
Deci, acum, nu ezitaţi să vă adăuga comentarii la ştiri şi articole cu dacă simţiţi ceva este în neregulă în stânga sau poţi să spui aşa în şirul.
Multumesc pentru lectura, probabil cel mai plictisit de tine, dar a simţit o bună explicaţie ar face sa intelegeti mai bine.
Sistemul meu: Hybr! D Procesor (e): AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz | Plăci de bază: HP nForce 560 | Memorie RAM: 2 GB DDR2 PC2-5300 | Placă grafică (e): Nvidia 7150M la bord integrat | Placă de sunet: 5-1 la bord integrat | Hard Drive (e): 250GB 5400rpm SATA300 | Optical Drive (e): 18x CD / DVDRW DL-ATA | Cauza / PSU: Stock HP | Răcire: Stock HP | Network / Internet: 10/100 NIC / 10MB Virgine cablu | Monitor (e): 17 "WXGA + HD BrightView Widescreen | Sistem de operare (e): Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi | |