![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Првобитно је био прекинут, тако постинг обе секције показао најновију вест или вођице на врху.
То је била да помогне редовним читаоцима не морам нити кроз сито како бисте пронашли нове ствари нису прочитали. У нормалним форумима има смисла имати популаран тхреадс показати прво као то су обично најзанимљивије. Али на форум који зелите вести најновије ствари прво као стара вест није толико занимљив. Исто важи и за рад секција, примедба обично нису оно што људи траже, то је главни чланак који има "меса", па опет они први најновије смисла. Шта сам уаффлинг на за сада сам се нашао поставку да је све како је желео, али ипак дозвољавају постављање, у основи пост неће налетети један тхреад на врх у ова два поглавља. Тако сада слободно можете додати своје коментаре на новости и са члановима Ако мислите нешто није у реду или изостављена можете рећи како да у слиједи. Хвала за читање, вероватно досадно, али већина вас осећа добро објашњење би Вас боље разумели. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зззззззззззззззз
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыуп, реддит, геддит.