Haber ve Makaleler bölümlerde değişiklikler Her bölümleri üstündeki en yeni haberler veya rehberleri gösterdi Originally ilanıyla durdu.
Bu iş parçacığı aracılığıyla okumak henüz yeni şeyler bulmak için elemek zorunda düzenli okuyucuları yardımcı oldu.
Bu normalde en ilginç olan bu popüler iş parçacığı için mantıklı, normal forumlar tarihinde ilk gösteriyor.
Ama yeni şeyler eski haber olarak ilk istiyorsanız haber forum ilginç değil.
Aynı yazı bölüm için de geçerlidir, yorum insanlar için, bu kadar bu çok daha yeni olan ilk anlamda yapan 'et' olan ana metin ne arıyor normal değildir.
Ben şimdi olarak istenen hala ilanıyla, bu iki bölümden en üst bir iplik iterek not temelde sonrası izin herşeyi tutmak için bir ayar bulduğunuzda olduğunu ne waffling yaşıyorum.
Eğer yanlış veya bunu iplik olarak söyleyebilirim sol şeyler hissediyorum Şimdi haber için yorumlar eklemek ve makaleleri ile çekinmeyin.
Okuma için teşekkürler, belki de çoğu sıkıldım ama daha iyi anlamak olacak iyi bir açıklama hissettim.
Benim Sistemi: Hybr! D İşlemci (ler): AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz | Anakart: HP nForce 560 | RAM hafıza: 2GB DDR2 PC2-5300 | Grafik Kartı (ler): Nvidia 7150M Onboard Entegre | Ses Kartı: 5,1 Onboard Entegre | Sabit Disk (ler): 250GB 5400RPM SATA300 | Optik Sürücü (ler): 18x CD / DVDRW DL-ATA | Case / PSU: Stok HP | Soğutma: Stok HP | Ağ Bağlantısı / İnternet: 10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo | Monitör (ler): 17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran | İşletim Sistemi (ler): Windows 7 Ultimate 32Bit | |