![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Това е странно как е боксов ден има хиляди постове за неща като:
"Аз просто имам нов компютър, това не е работа .." "Моят нов iPod не изглежда да се синхронизира добре .." "Аз купих нов телевизор, и Терес не звук ..." др. everyones изведнъж има нови неща, които няма да работят .. Хмм .. О! Тя трябва да е Коледа!
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Аха ..... и след няколко чаши за шампанско. Това често е потребител, който не работи правилно
|
|||
|
|||
|
Много е вярно.
Голяма ИТ учител веднъж ми каза "Терес няма такова нещо като" Компю просто го господине! " като компютри, само това, което казах ", което е толкова вярно, Терес явно някои неща не знаем ние Казах го правя, но ние все още имаме чрез инсталиране на OS или специално приложение, което е дошло с тези инструкции да се ssued при определени обстоятелства. Моята майка никога няма да разбереш.
|
|||
|
|||
|
HAHA твърде вярно мой приятел
|
|
|
|||
|
|||
|
Най-лошото все зловредния софтуер е създаден на мишката!
клик, кликнете ..... Ами сега!
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Да, един ден може би ще си измислите компютъра за глупава, че правя такива неща, вместо само един "Сигурни ли сте, че искате да излезете?" кутии, там ще бъде милиони! (като тези досадни сайтове ..) И така, че хората крайна сметка се откажат и да не го затворите: P
|
|||
|
|||
|
Звучи като много от проблемите, задължително отиваш на hehe (Superior Оборудване на оператор)
Това е малко проблеми като този, когато трябва просто да им кажете RTFM човек .. LOL |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитат:
|
|
|||
|
|||